Strona główna Działy Nauka czy ktos planuje w tym roku studiowac na university of leeds

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    olincjaa
    Członek

Od pazdziernika zaczynam studia na university of leeds, czy ktos jest moze w podobnej sytuacji?jezeli tak to prosze o kontakt: olincjaa@buziaczek.pl albo gg 2080224. Dziekuje i pozdrawiam wszytskich:-)

Menzo
    Członek

Cześć,

ja też zaczynam tutaj studia od września. Economics/Chinese na uniwerku. Dużo jest tutaj Polaków studiujących?

Pozdrawiam 🙂

LuThEr
    Participant

Witam
    ja studiowalem na LMU ale jakos za wielu polakow tam nie spotkalem … wiekszosc jest z wymian …
    generalnie nie jest tam trudno studiowac … w sumie tylko ezgamy co pol roku a tak to jakies prezentacje … ale szczerze polecam … swietna sprawa

pozdrawiam

gonia
    Participant

my juz Olu rozmawialysmy ale ciekawa jestem jak wiele osob zaczyna studiowac w leeds czy to na leeds uni czy na leeds met w tym roku????

Malgon
    Participant

ja zaczynam na Met we wrzesniu
    wersja distant mode 🙂
    mam nadzieje ze bedzie git

gonia
    Participant

No co ty Malgon 🙂
    Ja tez zaczynam od wrzesnia na Leeds Met..Sales Management 🙂

Malgon
    Participant

ale tez dystant? czy ty part time?
    no ja jezykowo dalej mgr- tworzenie materialow dydaktycznych do nauki jez.angielskiego.
    Powiedz, ze tez ciekawe? 😉

btw jestem ciekawa jak to dziala korespondencyjnie…
    zobaczymy.

gonia
    Participant

No ja zaczynam moja kariere na uniwerku…wiec undergraduate full-time 🙂

Marta Klecz
    Członek

a ja koncze moj wieczorowy kurs CIPD na Park LANE…
    To nie Uniwerek ale na mgr tez przyjdzie czas…napewno nie w tym roku
    🙁

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

No ja zaczynam moja kariere na uniwerku…wiec undergraduate full-time 🙂

full time?
    ale pracy przeciez nie rzucasz bo nawet do aansu zostalas promowana no to jak ty dasz rade??
    z ciekawosci pytam….

Sandgirl
    Członek

A ja zaczynam na leeds college of technology w tym roku 'kurs’ prowadzony we wspolpracy z Leeds Met…
    Ciekawe jak to bedzie :/

gonia
    Participant

malgon… bede sie starala wciaz utrzymac status full-time employment…jeszcze nie wiem jak to w praniu wyjdzie ale jesli dobrze godziny dopasuje to nawet w weekend nie bede musiala przychodzic godzin dorabiac…no i bedac na wieczory w pracy bede miala lepiej platne…Awans…tez wlasnie mnie to zastanawia…przeciez wiedza ze od polowy wrzesnia zaczynam…a moze zapomnieli..chociaz sama juz nie wiem… naprawde nie mam pojecia…ale i tak jakby nie bylo to ten awans nawet jak bedzie krotkotrwaly pojdzie mi na dobre…jesli chodzi o progress kariery 🙂

gonia
    Participant

Sandi… jaki kurs zaczynasz?
    ty nie wracasz na studia do polski?

Sandgirl
    Członek

nie wiem…. 🙄 🙄
    wybralam sobie dokladnie taki kurs jaki mialabym na specjalnosci: sieci i bazy danych…

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.