Od pazdziernika zaczynam studia na university of leeds, czy ktos jest moze w podobnej sytuacji?jezeli tak to prosze o kontakt: olincjaa@buziaczek.pl albo gg 2080224. Dziekuje i pozdrawiam wszytskich:-)
Witam
ja studiowalem na LMU ale jakos za wielu polakow tam nie spotkalem … wiekszosc jest z wymian …
generalnie nie jest tam trudno studiowac … w sumie tylko ezgamy co pol roku a tak to jakies prezentacje … ale szczerze polecam … swietna sprawa
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
gonia wrote:
No ja zaczynam moja kariere na uniwerku…wiec undergraduate full-time 🙂
full time?
ale pracy przeciez nie rzucasz bo nawet do aansu zostalas promowana no to jak ty dasz rade??
z ciekawosci pytam….
malgon… bede sie starala wciaz utrzymac status full-time employment…jeszcze nie wiem jak to w praniu wyjdzie ale jesli dobrze godziny dopasuje to nawet w weekend nie bede musiala przychodzic godzin dorabiac…no i bedac na wieczory w pracy bede miala lepiej platne…Awans…tez wlasnie mnie to zastanawia…przeciez wiedza ze od polowy wrzesnia zaczynam…a moze zapomnieli..chociaz sama juz nie wiem… naprawde nie mam pojecia…ale i tak jakby nie bylo to ten awans nawet jak bedzie krotkotrwaly pojdzie mi na dobre…jesli chodzi o progress kariery 🙂