Strona główna Działy Hyde Park GDZIE NET ZA DARMO!!!

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ludins
    Participant

może ktoś wie gdzie w leeds są darmowe hot spot-y?

tonieja
    Członek

W wagonach pierwszej klasy niektorych pociagow GNER, oczywiscie po zaplaceniu majatku za bilet 😉

ludins
    Participant

a coś w mieście 😀 ?

v-tec
    Członek

http://www.jiwire.com pokazuje 2 lokacje w Leeds możesz wypróbować

Enrico Pallaccio
    Participant

Hmmm…
    Wlasnie sie dowiedzialem ze u mnie dziala za friko bo nie zabezpieczylem Routera ( a mam wifi :/ ) …
    Hmm…dziwne…

Jak ja zem to zrobil?

Bartoo
    Participant

darmowego hot spota masz w lounge bar.. tylko ze cos do picia trzebakupic.. tak samo w oxygen.. czy cos takiego..
    albo wieczorem od sasiada z niezabezpieczona siecia 😆

nuneczka
    Członek

ja uzywalam wi fi w oxygen. ogolnie nie narzekalam, ale bateria w moim laptopie padala po 2 godz i ten zakaz palenia…hmmmm… miejsce oki, ale jak jestes palaczem to troche ciezko wytrzymac bez papierosa netujac.
    pozdrawiam

Bartoo
    Participant

to powinnas sie przejsc do launge baru.. i palic mozna, i podladowac mozna laptopa.. i nawet milo tam jest.. pozdro..

nuneczka
    Członek

dzieki Batroo, ale juz nareszcie mam stale lacze w moim domku i jest super. pale ile chce i caly czas kompik mi sie laduje.
    pozdrawiam

Dzieju
    Participant

Polecam poszukać nie zabezpieczonej sieci w okolicy, wiem że to nie zbyt legalne i przyjemne dla właściciela Routera, ale przy zwykłym korzystaniu, tj bez ściągania filmów, właściciel niepowinien odczuć różnicy 😉
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.