Strona główna › Działy › Czarna lista › UWAGA NA BUS STATION!!!
UWAGA NA PARU DUPKÓW NA BUS STATION TEN POST SKIEROWANY JEST DO NOWO PRZYBYWAJACYCH DO LEEDS!!!a mianowicie ostatnio wracałem do naszego kraju z zoną i znajomym jego samochodem,akurat był to poniedziałek i kolega pracował do 18 wiec umówilismy się na 20 na dworcu bo mielismy jeszcze jakies zakupki na miescie zrobic itp.ok 20 weszlismy na dworzec od strony tego 3 pietrowego parkingu a umówilismy sie pod komenda policji czyli na przeciwko wyjscie.Przemierzając cały dworzec napotkaliśmy 3 "gówniarzy"ok 20 lat dziwnie spogladajacych na nas(może to moja ładna blondi na nich wywarła takie wrażenie bo wzrok dość natarczywy był)wychodzimy sobie przed wejście i czekamy na koleżke,muszę dodac że mieliśmy na torbach naklejki z lotniska i ogólnie wygladało to tak jak dopiero co przyjechaliśmy szczególnie ze pół godz wczesniej national expres przyjechał z liverpool!po ok 10 min podchodzi jeden z owych dziwnie spogladajacych gości i pyta w ojczystym jezyku "mosz może fojke"jo mu na to że ni mom,to powaznie tak było i nic kolo poszedł sobie do środka,tymczasem po 2 min idzie sobie z przeciwnej strony koles ok 170cm łysy lekko piegowaty z łancuchem na krowe na szyi(typowy kibic legi)orzechodzi koło nas i podchodzi do bankomatu który był ok 5 m dalej,ja obcinka bo widac że rodak,on tam sobie stuka odwraca sie i podchodzi do nas trzymajac w rece z 200 funciaków,trzyma je tak jakby jakis klejnot miał by je było poprostu widać,chłopak może dobre wrażenie chciał zrobic..?i pyta.."moge wa w czymś pomóc"my zdziwieni czy aż tak polsko wygladamy ze tu kolejny do nas po polsku mówi czy moja białogłowa wszystko zdradza 😀 ja mu że nie dziekujemy,on na to ze może jednak?ja po raz kolejny nie dzieki!! 😈 a on jak głuchy:może coś trzeba ,może was gdzies podwieść,może mieszkania szukacie?moja żonka juz nie wytrzymała i mówi żeby sie odczepił bo nie potrzebujemy pomocy 👿 !!!do tego zrobiłem mine w stylu chucka norisa i koleś zrezygnował ,poszedł w strone parkingu.MY oczywiscie dezorientacja o co mu chodziło nie spytał skąd jestesmy co robimy po co tam stoimy takie pytania ogólnie rozpoczynające rozmowe!!!i tak sobie dalej stoimy i obcinka samochodu do którego wsiadł to był bordo peugeot 406 na andielskich blachach,koleżka nasz sobie siadział tam ok 20 min po czym ci gówniarze wsiedli do niegi i przejeżdżając obok nas zmierzyli nas bardzo groznym wzrokiem.koncząc moja opowieść dowiedziałem sie tyle od innych ludzi że to jakas zgrana ekipa wciskajaca nowym mieszkania za 80 gbp/tydz lub drożej z czego to jakies rudery bez ciepłej wodu na beeston a usługi taxi jeszcze droższe i ogólnie tego typu usługi!!!a wiec wystrzegajcie sie takich typków którzy nawet nie potrafia dobrze sie wysłowic po polsku a co dopiero mieliby wam w czym kolwiek pomóc!!!
City Council obiecał umieścić informację w j. polskim dla nowoprzyjeżdżających z ostrzeżeniem, aby nie ufali nikomu obcemu i nie płacili komukolwiek za cokolwiek dopóki nie upewnią się, że wszystko jest zgodnie z prawem i pewne.
Zawiśnie (ta informacja a nie oszust i naciągacz – szkoda…) zarówno na dworcach jak i na coach stop przy Playhouse, gdzie nowi wysiadają…
Lepiej niech się pośpieszą.
na wzglad iz coraz wiecej was przyjeżdża dodam tylko że samochód to bordowy peugeot 406 nr rej zaczynał sie 5 GP lub 5GDkoleś który do nas podszedł wygląda na ok 28-30 lat na poczatku bardzo miły i ten gest z kasą przed oczami bedzie szastał funtami!!!jak cos sie dowiem to dam znać
😥
😳
ludins wrote:na wzglad iz coraz wiecej was przyjeżdża dodam tylko że samochód to bordowy peugeot 406 nr rej zaczynał sie 5 GP lub 5GDkoleś który do nas podszedł wygląda na ok 28-30 lat na poczatku bardzo miły i ten gest z kasą przed oczami bedzie szastał funtami!!!jak cos sie dowiem to dam znać
Czyli Janusze poluja na Januszow, ale w sumie sie niedziwie okazja czyni zlodzieja bo tabuny ciagna do wagonami Leeds mam nadzieje ze uda sie ukrocic skrzydla niektorym Cwaniaczkom[/quote]
Chyba klawiaturkę zalałeś jakimś klejącym płynem bo Twoje posty podwójnie wchodzą 😀
Sprawdź czy pod Enterem nie ma czegoś
Pozdro 😀
na wzglad iz coraz wiecej was przyjeżdża dodam tylko że samochód to bordowy peugeot 406 nr rej zaczynał sie 5 GP lub 5GDkoleś który do nas podszedł wygląda na ok 28-30 lat na poczatku bardzo miły i ten gest z kasą przed oczami bedzie szastał funtami!!!
Gratuluję ładnej blondi i umiejętności odganiania natrętów przez robienie miny ala chuck 🙂
Gratuluje blondi temperamentu-to chyba calkiem wazne zeby laska nie byla ciapciowata,miekka i naiwna.
Czyli Janusze poluja na Januszow, ale w sumie sie niedziwie okazja czyni zlodzieja bo tabuny ciagna do wagonami Leeds mam nadzieje ze uda sie ukrocic skrzydla niektorym Cwaniaczkom
Czyli standard, Polak Polakowi wrogiem czy tu czy w Polszy bez znaczenia, zawsze znajdzie sie ktos kto chce ubic jednostronny interes.
dziekuje za pozytywy w strone mojej żonki 😀 ale szczerze powiem jak już fata wie użyła dość ostrych słów ogólnie uznawanych za wulgarne i obrazliwe 😀 ale fakt zadziałało!po za tym to "niskopienna góralka" 😀
SpokoBoyxxx:) wrote:Czyli Janusze poluja na Januszow, ale w sumie sie niedziwie okazja czyni zlodzieja bo tabuny ciagna do wagonami Leeds mam nadzieje ze uda sie ukrocic skrzydla niektorym Cwaniaczkom
Czyli standard, Polak Polakowi wrogiem czy tu czy w Polszy bez znaczenia, zawsze znajdzie sie ktos kto chce ubic jednostronny interes.[/quote]
dokladnie
Oni sa z harehills!!bo kolege mojego zaczepiali i powiedzieli ze mieszkania maja wlasnie tam na harehills
I juz 5 lat siedza na tym dworcu?
😀
wstyd jak cholera, wyskoczył z tymi funtami jak idiota..