Strona główna Działy Hyde Park sklep z rzeczami firmy Lacoste w LEEDS

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    olszak
    Członek

jak wyzej , interesuja mnie sklepy z rzeczami tej firmy ( procz butow bo tych jest bardzo duzo w centrum )znajdujace sie w Leeds dzieki ze odpowiedz , POZDRO

Anonim
    Gość

W Victoria quarter, zaraz koło kirkgate market masz sklep firmowy

olszak
    Członek

dzieki ziom

Baggins
    Participant

No comment 😕

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

No comment 😕

No co?? daj sie chlopakowi ubrac, pewnie leci do Polski i sie musi ziomom z osiedla pokazac i coby im szczena opadla >> 😛 😛 😛

olszak
    Członek

nie musze sie nikomu pokazywac… to raz ,dwa nie Twoj biznes po co mi ta informacja POZDRO

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😳

fatamorgana
    Participant

[quote:1ef36ddeee]
    … LEPSZE Ciuchy Lacoste niz szmaty w ktorych chodza Janusze np: stare modele adika z przed 5-7 lat juz napewno pytanie konkretniejsze niz chociazby gdzie jest biblioteka lub czy czeresnie w ;Leeds sprzedaja czy sa autobysy w Leeds ostatni slyszalem jak Janusz ,Janusza sie pytal na przystanku czy metro w LEEDS… JEZDZI>>> 🙄 🙄 🙄 ➡ :?:[/quote]

He, he, he!!!
    Naprawdę dawno się tak nie uśmiałem!
    Trza mu było powiedzieć że jeździ!
    Przecież jest tu metro (Metro Bus Station), nie?
    A co do tych, no wiesz na J… urządzili sobie "kącik" przy B.K. Store. na tyłach. Piją ile wlezie, leją po murach i siedzą na zasyfionych chodnikach jak dziady jakieś. A ten ubiór! I pomyśleć że to rodacy…wstyd!
    Jak się tu do takich przyznać?

Marta Klecz
    Członek

I po co sie czepiac…wy tez powinniscie sie wybrac, a nie tylko second handy odwiedzacie
    😉
    nie czepiajcie sie
    ja jestem ZA zadbanymi facetami

Członek

😳

Członek

😳

olszak
    Członek

Tomaszu dosc tej wazeliny 😛 widzisz kogo Marta wpiera? mnie bo jestem z jej miasta 😛 😈

Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    olszak wrote:

Tomaszu dosc tej wazeliny 😛 widzisz kogo Marta wpiera? mnie bo jestem z jej miasta 😛 😈

Wiem ,wiem Lukaszku ARKOWCU Musimy wypic w koncu tego browara proponuje wareczke z wiadomych wzgledow!!! i powspominac stare dobre czasy kibicowskie Coraz wiecej porzadnych ludzi TAKZE z Gdyni w Leeds!!! Pytam sie jej o zdanie bo widzielismy sie niedawno no wiesz badam teren ,a propo Ania napisala mi na privat, taka krotka wiadomosc. Moze wszyscy sie w koncu spotkamy Pozdrawiam Lech,W.Areczka,Cracovia

Członek

😳

Marta Klecz
    Członek

Hey ,
    No wiecie przeciez ze ja lubie polskich chlopakow…nie lubie jedynie narzucania sie i beznadziejnych manier…
    Bardzo jestem ciekawa was naprawde.
    To co kiedy spotkanie?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.