Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Witam
Pracowałem w Crosslee w ubiegłym roku na back-shift’ie, potem na day-shift’ie, a w tym roku tez dostałem kontrakt. Prawdą jest jak rzekła Anka z HR-ów, że jeśli przeżyjesz Crossle, przeżyjesz wszystko. W tym roku nie robią rekrutacji w Polsce więc i nie zapewniają mieszkania jeśli ktoś u nich chce pracować. Wiem również, że w tym roku nie będzie back-shift’a ani night-shift’a więc najprawdopodobniej trafisz na dzienną zmianę. Jest o wiele sztywniej niż w nocy, a i bardzo prawdopodobne, że trafisz na którąś linię. Wówczas może być tak, że trafisz na jakiegoś matoła na stanowisku szefa. Innymi słowy przygotuj się na niezłą harówkę. Oczywiście oni rekompensują najniższą stawkę miesięcznym bonusem za obecność co w ostatecznym rozrachunku podnosi stawke godzinową do ok. 6,40 ph.
Jakbyś miał pytania wal śmiało
Pozdrowionka
frienemy wrote:
Mam możliwośc podjęcia pracy w fabryce sprzetu AGD Crosslee w Hipperholme. Czy ktoś z was pracuje/pracował tam lub wie cokolwiek na temat warunków, rzetelności firmy ? Bedę wdzięczny za jakąkolwiek informację. Pozdrawiam!