Strona główna Działy Hyde Park Poszukuje serwisu samochodowego

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    cichy303
    Participant

Witam wszystkich. Mam problem z autem. Oblalem M.O.T test. Skorodowane czesci zawieszenia i kosztuje mnie to troche. Zastanaweiam sie, czy ktos mam jakis zaklad. Lepiej dac zarobic swojemu niz…. Czekam na wiesci. E-mail: cichy303@poczta.fm albo komorka: 07877016107
    Czekam na Wiesci.

Krzysztof Cichocki:)

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cichy303 wrote:

Witam wszystkich. Mam problem z autem. Oblalem M.O.T test. Skorodowane czesci zawieszenia i kosztuje mnie to troche. Zastanaweiam sie, czy ktos mam jakis zaklad. Lepiej dac zarobic swojemu niz…. Czekam na wiesci. E-mail: cichy303@poczta.fm albo komorka: 07877016107
    Czekam na Wiesci.

Krzysztof Cichocki:)

A było już o tym co zrobić PRZED MOT…
    Ale nie poszukało się….
    Min. tu…
    http://www.leeds.pl/forum/viewtopic.php?p=5093&highlight=#5093
    Tel. do Tomka; 07849/456339

cichy303
    Participant

Dzieki wielkie. Udalo sie. Do przeczytania. Nara

Cichy:)

cichy303
    Participant

No witam wszystkich. Male sprostowanie. Dzwonilem do tego calego Tomka, ale on juz tego nie robi. Czy ktos ma jeszcze jakies kontakty? Bardzo mi na tym zalezy. Dzieki wielkie. Pozdrawiam ludzi z Olsztyna:)

Cichy:)

fatamorgana
    Participant

Masz wiadomość w skrzynce forum…

Brisse
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Masz wiadomość w skrzynce forum…

Ja rowniez chcialabym prosic o te wiadomosci.Bede wdzieczna 😆 To bardzo wazne!

Marta Klecz
    Członek

I ja tez please

fatamorgana
    Participant

Teraz wiem jaki kolejny biznes otworzę….
    Sprzedaż biletów do warsztatu! 😆 😆 😆 😀
    Jeszcze ktoś ma pytania>>>>>>>???

jackyl
    Participant

i ja poprosze!

ee zartowalem ;))

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.