Strona główna Działy Hyde Park Myslovitz…wrazenia po koncercie

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

SpokoBoyxxx:) wrote:

P.S. Fatamorgana wcale nie wyglądasz na typa z Mysłowitc :D.

FATA To taki poczciwy, spoko czlowiek bardzo poukladany i madry co nie znaczy ze doskonaly ,ale nie ma nic z JANUSZA i przewyzsza niektorych pozdrawiam[/quote]

Ty mi nie kadź, bo wiesz jak tu jest na forum…Zaraz ktoś Ci przywali, że się wkupujesz w "moje łaski", czy coś takiego…
    Albo że podlizujesz się "grupie trzymającej władzę".
    Jedno jest pewne. Dobrze jest się spotkać z niektórymi twarzą w twarz. Wtedy niejeden przekonuje się że ten wirtualny ktoś jest inny (zazwyczaj ciekawszy w odbiorze), niż się spodziewaliśmy.
    Scoork miał rację.
    Ameryki nie odkryłeś, bo napisałem kiedyś wyraźnie, że zawsze starałem się robić wszystko tak, aby nie być w niczym typowym "Jankiem z Polski."
    I nie pisz poczciwy, bo jeszcze do niedawna wielu ludziom to słowo kojarzyło się dość negatywnie, jako oznaczające ludzi o stosunkowo prostym umyśle, choć uczciwych, ale jednak jak to czytasz to można by pomyśleć, że jestem jakiś prosty, spokojniutki człowieczek, któremu wszystko można powiedzieć (tak niektórzy myślą). Tymczasem jest zupełnie inaczej, więc nie nastawiaj ludzi tak, bo potem jeszcze przeżyją ciężki szok… 😀 😀 😀 😆
    Pozdrowienia.

Proponuję wreszcie wrócić do koncertu, bo nam się temat rozmył…[/quote] Pisalem poczciwy Bo sie przejmujesz innymi i widac ze uczciwy jestes i widacz ze Lubisz sie angazowac ,masz wiele dobrych cech ale w kasze nie dasz sobie nadmuchac podobnie jak jak ,ale postury ty calkiem calkiem ja troche mniejsze anyway pozdrawiam i gratulacje za koncert!!!

fatamorgana
    Participant

Gratulacje za koncert??????????????

ALE TO NIE JA… TO MK!!!!
    Jemu podziękujcie. To wszystko jego zasługa.
    Ja tylko troszkę pomagałem i robiłem za…szofera Myslovitz (co zresztą sprawiło mi wiele frajdy… 😀 😀 😀 )

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.