Strona główna › Działy › Hyde Park › Myslovitz…wrazenia po koncercie
Witam,
ciekawy jestem jakie odczucia wzbudzil w Was koncert Myslovitz.
Osobiscie bardzo mi sie podobal, chociaz w Polsce nie sluchalem muzyki stworzonej przez Myslovitz. Ta muzyka (rock?) czy tez rytm potrafi wprawic w trans. Ludzie zachowywali sie calkiem przyjemnie i spontanicznie, chociaz z drugiej strony – to widzialem rowniez nieliczne egzemplarze polskiej trzody 😳 😳
Moze nie jestem zbyt doswiadczony w tego typu imprezach ale zaryzykuje i bije brawo zespolowi oraz organizatorom tego koncertu.
Udalo mi sie rowniez kupic ich album 🙄
Teraz tylko musze troszeczke dojsc do siebie, tj. wywietrzyc reszte alkoholu oraz odzyskac sluch i do wyrka. Szkoda tylko ze ta impreza nie odbyla sie w weekend. Pozdrawiam.
Ogólnie było ok, ale bez rewelacji, Ryjek mógł dać więcej od siebie a nie tylko wydusić dzien dobry i do widzenia, no cóż typy z Mysłowic tak już mają. A od stony publiczności – przekrój ludzi tak jak przekrój polonii, trochę amatorów alko, trochę ludzi którzy się pośmiali i trochę ludzi którzy się wczuli w muzykę. Pozytyw to spora ilośc fajnych dziewczyn :). Szkoda, że na codzień niewidocznych.
Bylo super…..
Mimo iz na codzien nie slucham tego typu muzyki to swietnie sie bawilam….organizatorzy spisali sie na medal …gratulacje !!!
Myslovitz tez fajnie zagral…i spotkalam wielu fajowych ludzi…
oby tak dalej mam nadzieje ze to dobrych poczatek dla wielu takich imprez w naszym rejonie…
pozdrowka dla wszystkich
Bylo super.
Fajnie ludzie, fajna muza, fajni kolesie….
mmmmmmm…. 🙂
more more MORE!!!!!
😀 Koncert bardzo dobry -bylem zalamany pewnymi osobnikami pod scena ktorzy uprawiali "pogo" -malo nas wszystkich nie stratowali 😡 .Nie slucham muzyki Myslovizt na codzien ,powiem szczerze ze mnie ich muzyka nie kreci -ale pomysl zorganizowania czegos takiego spodobal mi sie i dlatego postanowilem ze razem ze znajomymi tez musimy sie wybrac .Widzialem MK ze tak latales po calym Irish Center zeby dopilnowac wszystkiego i chwala Ci za to bo udalo Ci sie to !! Chcialbym sie tylko dowiedziec czy ta liczba osob ktora byla wczoraj -sprostala oczekiwaniom czy moze bylo nas za malo ?? Chcialbym zeby takie koncerty pojawialy sie w przyszlosci -swietny to byl pomysl !!
Jeszcze raz wielkie dzieki leeds.pl
Bawilem sie swietnie -pozdrowionka
😳
Witam,
W imieniu organizatorow BARDZO DZIEKUJE za obecnosc na koncercie. Dziekuje tez za wszystkie mile slowa, ktore uslyszalem w trakcie koncertu, za dzisiejsze e-maile i telefony.
Wydaje mi sie, ze z organizacyjnego punktu widzenia wszystko poszlo swietnie. Wszyscy macie pozdrowienia od calgo Myslovitz. Im tez sie bardzo podobalo. Mialem okazje spedzic z nimi troche czasu -i gwarantuje Wam, ze to sa przesympatyczni ludzie. Stereotyp "gwiazdorstwa" do nich absolutnie nie pasuje.
Zapraszam na glowna strone leeds.pl -tam bedzie mozna znalezc, zdjecia z koncertu i krotka relacje z pobytu zespolu w Leeds.
pozdrawiam
Marcin
😳
Przepraszam ze zrobie to co za chwile sam skrytykuje, ale robie to, poniewaz chcialbym polozyc temu kres.
Zauwazam niepokojaca tendencje w zachowaniu SpokoBoyxxx:)
Potrafisz mi odpowiedziec, dlaczego wzbogacasz ten watek postem, ktory ma na celu tylko i wylacznie(!) zaatakowanie innej osoby? Przynosi to Tobie ulge? A moze to kolejny wpis na forum, zblizajacy Ciebie do statusu weterana tego forum. Bardzo czesto masz cos ciekawego do powiedzenia, jednak chyba jestes zbyt agresywny, nie sadzisz? Potraktuj to tylko jako sugestie, nie jako atak.
Ogólnie było ok, ale bez rewelacji, Ryjek mógł dać więcej od siebie a nie tylko wydusić dzien dobry i do widzenia, no cóż typy z Mysłowic tak już mają. A od stony publiczności – przekrój ludzi tak jak przekrój polonii, trochę amatorów alko, trochę ludzi którzy się pośmiali i trochę ludzi którzy się wczuli w muzykę. Pozytyw to spora ilośc fajnych dziewczyn :). Szkoda, że na codzień niewidocznych.
1. A kto to jest Ryjek? Bo ja znam dwa Ryjki… a) jeden z Muminków, b) RYbnicka JEsień Kabaretowa… 😆 😀
2. Pamiętaj że wokalista po pierwsze; powiedział o wiele więcej słów do publiki, a po drugie; nie jest maszyną do dawania z siebie wszystkiego na okrągło… Wejdź na ich stronę i zobacz ile koncertów dają w tej chwili w Polsce, a jeszcze znaleźli czas na Leeds i Edynburg. Nie ma zespołu, który ma wszystkie koncerty równie rewelacyjne pod względem ilości ekspresji i energii jaką może z siebie dać wokalista…
3. Nieładnie tak mówić o ludziach stamtąd, że to typy i że nie umieją nic wydusić… A jeżeli ja też jestem z Mysłowic???
Kto wie jak źli są ludzi w twoim mieście/wsi…
Całe szczęście, że zdołałeś zauważyć coś pozytywnego na koniec…
Faktycznie te dziewczyny…gdzie one się chowają za dnia… 😕 ❓ 🙁
😳
Czeee! mi koncert bardzo sie podobał, i chyba to omnie była mowa "osobnik szalejący pod scena", ale to prawda że Rojek mógł cos powiedziec do publiczności zwlaszcza ze grono pod scena było dosyc kameralne:/ ale juz taki jego urok;)
Wiatm wszystkich:)
Otoz bylem na koncercie grupy Myslovitz dwa razy w Olsztynie i wtorkowy koncert nie odzwierciedlil nawet w polowie tego, na co stac tych oto ludzi. Uwielbiam ich muzyke – sa oni moja ulubiona grupa, ale nie odczulem tego co uslyszalem i zobaczylem (efekty wizualne robione na zywo) w Olsztynie. Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie lepiej. I jeszcze jedno – ludzie na koncercie trzeba sie poruszac a nie grzac tyl…. na krzeselkach.
P.S. Klub mi sie podobal – fajne rozwiazanie:)
Pozdro dla wszystkich
Cichy:)
Czeee! mi koncert bardzo sie podobał, i chyba to omnie była mowa "osobnik szalejący pod scena", ale to prawda że Rojek mógł cos powiedziec do publiczności zwlaszcza ze grono pod scena było dosyc kameralne:/ ale juz taki jego urok;)
cool, sa tu jacys pogujacy 😀
hmmm to prawda że Myslovitz nie poderwał mnie sam soba (mimo że bardzo ich lubię) szczerze mówiąc to zasłóga mojej tryskającej energia kuzynki sprawiła że zachciało mi sie ruszyć z krzesła;)