Strona główna Działy Hyde Park Polskie filmy z ang napisami

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    nuneczka
    Członek

Witam wszystkich,
    poszukuje polskich filmow z ang napisami. Glownie chodzi mi o stare i nowe komedie. czy ktos zna moze stronke gdzie mozna cosik takiego znalezc??
    z gory dzieki za pomoc.
    pozdrawiam

ela1981
    Participant

Sprobuj sciagnac eMula, BitCometa, Azureuasa lub inne programy, moze tam cos bedzie, a potem sprobuj sciagnac ang. napisy, ale raczej trudna sprawa, w odwrotna strone to co innego.
    Pozdrawiam

Brisse
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ela1981 wrote:

Sprobuj sciagnac eMula, BitCometa, Azureuasa lub inne programy, moze tam cos bedzie, a potem sprobuj sciagnac ang. napisy, ale raczej trudna sprawa, w odwrotna strone to co innego.
    Pozdrawiam

Proponuje wejsc na strone: http://www.napisy.org Wystarczy wpisac w wyszukiwarce tytul filmu i wyswietla sie lista wariantow jezykowych jakie dostepne sa dla danej pozycji…wtedy zgrac filmik na plytke,zalaczyc napisy i gotowe. Znajdziesz tam cos na pewno chocby angielskie tlumaczenie Seksmisji. To jedyny pomysl ktory przyszedl mi do glowy 😆 Pozdrawiam

Maciek_K
    Participant

napisy.org to najlepsza wyszukiwarka napisow

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Maciek_K wrote:

napisy.org to najlepsza wyszukiwarka napisow

Zgadza sie, jak tam nie bedzie to jeszcze zajrzyj do http://www.napisy.info tez niezla.
    Pozdrawiam 😀

v-tec
    Członek

[quote:d3dd996a76]
    poszukuje polskich filmow z ang napisami. Glownie chodzi mi o stare i nowe komedie.
    [/quote]
    Polecam tv polonia 😉

jackyl
    Participant

v-tec wrote:

[quote:b29ddc6916]
    poszukuje polskich filmow z ang napisami. Glownie chodzi mi o stare i nowe komedie.

Polecam tv polonia :wink:[/quote]

zes kurde sam chcialem to napisac ale stwierdzilem ze sie przyczepia ze nie w temacie :P:P:P

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.