Strona główna Działy Hyde Park Uff, pojechali.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Leedsana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Ale jak byle bałwan jak ten powyżej (oczywiście nie myślę o 7s tylko o [b:35700f44ad]autorze chyba trzeciego postu[/b:35700f44ad]) wyskrobie jakieś duperele….

nooooooooooooooo…
    to nie bylo mile 😉

v-tec
    Członek

Sory, oczywiście chodziło o czwarty post w topiku, co chyba wynika z kontekstu, nie byłem pewien, a wrodzone lenistwo nie pozwoliło mi przewinąć i sprawdzić dlatego asekurowałem się tym 'chyba’ 🙂

Leedsana
    Participant

:D:D:D…

Dana
    Participant

Uderz w stół a nożyce się odezwą – myslę mvp, że dlatego tak cię to obeszło, bo sam pewnie siedzisz na wikcie znajomych, szukasz roboty za te marne 5 funtów, i próbujesz nie zauważać, że coś w domu wieje chłodem….
    A do tego ten "Zdzicho – nieudacznik" właśnie zarabia te 5 quit i szlag cię trafia, że tobie nawet roboty pomywacza nie chcą dać, i Zdzicho ci zapełnia lodówkę.
    A wracając do tematu, to mnie najbardziej podobał się gość, który w ramach wdzięczności za gościnę zaprosił nas do pubu, a potem czekał aż uregulujemy rachunek za siebie i za niego.
    Pewnie, że nie należy wrzucać wszystkich do jednego wora, są ludzie i ludziska, goście i gościska….

gonia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Dana wrote:

Uderz w stół a nożyce się odezwą – myslę mvp, że dlatego tak cię to obeszło, bo sam pewnie siedzisz na wikcie znajomych, szukasz roboty za te marne 5 funtów, i próbujesz nie zauważać, że coś w domu wieje chłodem….
    A do tego ten "Zdzicho – nieudacznik" właśnie zarabia te 5 quit i szlag cię trafia, że tobie nawet roboty pomywacza nie chcą dać, i Zdzicho ci zapełnia lodówkę.
    A wracając do tematu, to mnie najbardziej podobał się gość, który w ramach wdzięczności za gościnę zaprosił nas do pubu, a potem czekał aż uregulujemy rachunek za siebie i za niego.
    Pewnie, że nie należy wrzucać wszystkich do jednego wora, są ludzie i ludziska, goście i gościska….

hehhe Dana a to dobre z tym pubem 🙂
    tez mialam wiele takich popapranych sytuacji…ale chyba miejsca by nie starczylo by opisywac hehehe
    no coz jak powiedzialas sa ludzie i ludziska…

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.