Strona główna Działy Czarna lista Little London // Carlton Close

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    trans_maker
    Członek

Jesli ktos zostal zrobiony w jakikolwiek sposob przez osobnika zwanego ALCIDES PEREIRA RAMOS [PS> ABADZAFAR] lub zna jakikolwiek przekret w budynku Carlton Close na Little London, proszony jest o natychmiastowy kontakt…

Bardzo ladnie prosze -.-”
    moj numer: 07906595835

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    trans_maker wrote:

Jesli ktos zostal zrobiony w jakikolwiek sposob przez osobnika zwanego ALCIDES PEREIRA RAMOS [PS> ABADZAFAR]…

Boże kochany, z kim wy się ludzie zadajecie… 😕

Marta Klecz
    Członek

jeszcze troche kolumbijska mafia bedzie miala na pienku z polakami… 🙁

koukla
    Participant

Z tym dziwnym gosciem nie mialam kontaktu ale mieszkalam na Carlton Close do momentu gdy w czasie swiat Bozego Narodzenia ktos napisal nam na drzwiach niemile grozby.. (nie wspominajac ze wczesniej zostala napadnieta moja kolezanka jak wracala do domu).. Po tych grozbach wyprowadzilismy sie z tamtad w ciagu 3 dni.. Radze uciekac jak najdalej z tego miejsca..

trans_maker
    Członek

Koles walczyl na wojnie w Angolii, przyjechal 4 lata temu i dostal azyl i mieszkanie 😉 ogolnie jest spoko, nie zabije. tylko komorke ukradl i sie nie chce przyznac ;P 🙂 chodzi mi akurat o tego kolesia, bo na nasz adres przychodza listy do polakow, a on stale utrzymuje, ze przed nami zadni tu nie mieszkali 😉 i tyle mi smierdzi 😉

a byla akcja jak dwoch czarnych o 1 w nocy gonilo moje kumpele 🙂 latalo dookola bloku a ja prawie ze strachu narobilem 🙂 na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo 😉

Majte
    Participant

w Twoim przypadku, to chyba z deszczu pod rynne…:P
    a musisz wychodzic zeby zakurzyc?? i robic slalom po salonie w nocy??;>

trans_maker
    Członek

Eeeee… nieee… 😀 teraz to mnie zaskoczylas 😀 Skad wiesz o moim Twisterze w living roomie na Harehills??? 😯 🙂

A zapalic juz mozna w domciu 😉
    i drzwi do lazienki mozna zamknac na kluczyk
    i moge sobie krzyczec i spiewac w domu
    i blizej do centrum
    i duzo jeszcze pozytywnych 'i’.

Skad mnie znasz? 😛 🙂
    pozdrovka

Majte
    Participant

zdecydowanie za duzo palisz
    znasz mnie tez, domysl sie, to nie boli jak sie dobrze postarasz;)
    ja w kazdym razie sie przeprowadzilam na ten pokoj, co nie moglam nikogo znalezc, i wychodzi nam na glowe 24tyg. mamy handlarke na przeciwko, ktora puszcza wlasciwie po pol ceny jak porownac to co bylo wczesniej, jeszcze wyremontowana kuchnia i park o 2 uliczki:D
    mozemy kiedys sie zegrac i cos przypalic w parku, ale tym razem to Ty do nas przyjdziesz:P

why do you drink and drive when you can smoke and fly
    take care trans

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.