Strona główna Działy Hyde Park agencja???

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    odea75
    Członek

Pracowalam prawie rok dla tej agencji.Jak juz sie uporaja z Twoimi danymi,numerem konta itp to to zaczynasz dostawac pieniadze na swoje konto a nie czeki.Praca niepewna i ciagly stres.Jak juz im sie niepodobasz to dzwonia i mowia zebys juz nie przychodzila do pracy.Ogolnie nie odbiega od innych agencji.Pozdrawiam

Monikapas
    Członek

czy mozesz mi podac ich adres iwazne pytanie czy mozna mieć wlasny transport i mieszkanie gdy się dla nich pracuje??

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Monikapas wrote:

czy mozesz mi podac ich adres iwazne pytanie czy mozna mieć wlasny transport i mieszkanie gdy się dla nich pracuje??

ale ty dupe…m eczysz Monia masz neta poszukaj sobie winternecie nazwy agencji znajdzies adres jesli ruszysz troche glowa…

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Monikapas wrote:

(…)
    czy mozna mieć wlasny transport i mieszkanie gdy się dla nich pracuje??

Czy można? Jasne, czemu nie… 😆
    Zawsze może się przydać, w końcu nie każdego pracownika zaproszą aby mieszkał u nich, a zabronić własnego transportu chyba nie powinni… 😯 😀

Monikapas
    Członek

Pytam o tą agencje bo nie mogę jej znaleźc w internecie a dla mnie to bardzo ważne! Pracowałam w takiej agencji pracy gdzie pracownicy nie mogli mieć własnego transporu i mieszkania na początku.
    A ja chcę dojechac z dzieckiem do męza który ma zacząć pracę za miesiąc i ma mieszkać w jakimś pracowniczym mieszkaniu.
    Prosze oinformacje bo najwięcej mogę się dowiedzieć od kogoś kto tam pracował.

v-tec
    Członek

Monikapas wrote:

wazne pytanie czy mozna mieć wlasny transport i mieszkanie gdy się dla nich pracuje??

Agencja nie może zmuszać cię do wynajmowania od nich mieszkania albo korzystania z ich transportu. Agencja może zaoferować ci zakwaterowanie i dowóz na zasadzie dobrowolności.
    Tak jak opisujesz robią nieuczciwe 'agencje’ z Polski, oszukują ludzi wymuszając zawyżone opłaty za byle jakie kwatery i dowóz do pracy (dlatego kwatery są zawsze daleko od miejsca pracy), angielskie agencje tego nie robią i jest to nielegalne.

Marta Klecz
    Członek

v-tec ma racje….moga zaoferowac ale nie moga robic warunku.
    Jak beda kombinowac i zmuszac do czegos do znaczy ze robia to nielegalnie. Agencja jest od znajdowana pracy i ewentualnie ulatwiania spraw zwiazanych z mieszkaniem i transportem, ale nie moze wymagac zeby ktos z tego korzystal tylko dlatego ze tam pracuje.

Ale jak maz podpisal kontrakt jakis na mieszkanie…etc to moze pojawic sie problem. Oczywiscie z kazdego kontraktu mozna sie wymigac…tylko trzeba dac notice.

Baggins
    Participant

[quote:b38f793b9b] czy mozesz mi podac ich adres iwazne pytanie czy mozna mieć wlasny transport i mieszkanie gdy się dla nich pracuje??[/quote]

No trzeba uwazac, slyszalem z wiarygodnego zrodla, ze trzeba pozbyc sie zakwaterowania i wszelkiego dobra o wartosci powyzej 100£. Samochod najlepiej spalic. Ogolnie zatrzec slady porzadnie, wynajmuja najlepszych prywatnych detektywow….

ela1981
    Participant

Baggins wrote:

[quote:5e54d99906] czy mozesz mi podac ich adres iwazne pytanie czy mozna mieć wlasny transport i mieszkanie gdy się dla nich pracuje??

No trzeba uwazac, slyszalem z wiarygodnego zrodla, ze trzeba pozbyc sie zakwaterowania i wszelkiego dobra o wartosci powyzej 100£. Samochod najlepiej spalic. Ogolnie zatrzec slady porzadnie, wynajmuja najlepszych prywatnych detektywow….[/quote]

No, no ta agencja posadzila mojego kumpla do pierdla bo sobie kupil wypasiona hulajnoge i pomykal nia do pracy. Wiec uwazaj Droga Moniko -jak bedziesz tam pracowac nie nos bizuterii bo tego tez nie wolno.
    A tak powaznie- jak nie masz co robic zajmij sie swoim dzieckiem!

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.