Strona główna Działy Czarna lista Oszukisci z NTL

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Też jestem klientem ntl: gdy się przeprowadzałem zadzwoniłem 1 raz uzgodniłem datę i przybliżony czas instalacji, monter zjawił się w podanym dniu i czasie zainstalował i prawie od razu zadziałało 🙂 czyli można mieć pozytywne doświadczenia z tą firmą

fatamorgana
    Participant

To nie oszuści, to ludzie o ilorazie inteligencji nieadekwatnym do pełnionej funkcji…
    Ale w tej (i podobnych) firmie to raczej norma…w Anglii. 😆 😀

ela1981
    Participant

Podobno internet z bt nie zawsze hula, wiec sprawdz, bo jak jestes uzalezniony to zebys z deszczu pod rynna nie wyladowal.

Marta Klecz
    Członek

Ja mialam identycznie z ntleme. wszystko bylo dobrze dopoki sie nei wyprowadzialam. dzwonilam 4 razy, 2 razy zanim sie wyprowadzilam i pozniej przez kilka razy potem….moja linia nie dosc ze nie byla wylaczona, tak ze sobie ktos podzwonil…..nie zostal mi wyslany rachunek..wiec wisialam im 60 funtow przez ponad rok.
    Wkurzylam sie bo rachunku pomimo podania nowego adresu nikt nie raczyl mi wyslac.Musialam zadzwonic i zaplacic noramlnie karta czego nie lubie robic…bo nie wiadomo komu podajesz swoje dane…i moga wziasc ile chca…

gonia
    Participant

ja natomiast mialam powalona sytuacje z telewestem…wiec ich nie lubie…
    jesli chodzi o BT to mi dzialalo bez zarzutow…a co jeszcze to to ze wlasnie przechodze na talk talk i juz dawno dzwonilam z bt by mi rozlaczyli internet dostalal final bill a net wciaz dziala…dzwonilam do nich po MAC (kod ktory pozwoli na przerzucenie internetu na innego dostawce ) a oni ze juz ich klientem nie jestem …a ja na to ze tak owszem bo wciaz od was mam internet mimo iz dzwonilam by odlaczyli…talk talk probowalo przelaczyc mi neta ale na poczatku podalam im zly MAC wiec nie dali rady i sprawa wyglada tak ze place juz z talk talk..(tzn mam ta opcje international calls+free internet) z neta wciaz mam z bt…Bt wie ze korzystam z ich netu ale po wyjasnieniu wszytkiego powiedzieli ze bede miala od nich netadotad az talk talk zacznie mi dostarczac neta no i Bt nie musze za to placic…niezle co?? 😀 😀
    troszke zamieszania ale ja przynajmeij na tym nie trace 🙂

Baggins
    Participant

A przy przeprowadzce dzwoniliscie do obslugi klienta czy pomocy technicznej. Bo do tego serwisu od klientow to wsciec sie mozna zanim ktos odbierze. A no chyba ze jest jakis sposob on-line?

Pozdro

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

A przy przeprowadzce dzwoniliscie do obslugi klienta czy pomocy technicznej. Bo do tego serwisu od klientow to wsciec sie mozna zanim ktos odbierze. A no chyba ze jest jakis sposob on-line?

Przy przeprowadzce do obsługi klienta (nr bezpłatny więc przynajmniej za słuchanie muzyczki nie płacisz 🙂 )
    A do pomocy technicznej przy problemach z netem oczywiście (nr płatny)

trans_maker
    Członek

pytanie: czemu jak dzwonili w czwartek, to mowili ze w piatek przyjda i mam zaplacic 25 funciakow, a teraz zadzwonili i powiedzieli, ze zaplacic mam od razu stowke… ale cos jeszcze pokombinuja, zebym nie musial… az zwatpilem w swoj angielski 😯 nie kumam o co im chodzi… zrozumialem wszystko, tylko nie to, dlaczego 100 zamiast 25 – bo tego nie powiedzial i wyjasnic nie potrafil…

Marta Klecz
    Członek

no wlasnie…..bezsensu nie?
    ale zawsze cos wymysla…ze wtedy byla promocja ale sie skonczyla 😕

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.