Strona główna Działy Hyde Park MYSLOVITZ nadchodzi….odliczamy

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Drodzy forumowicze!
    W imieniu organizatorów koncertu informuję, że;

– ten koncert jest pierwszym takim wydarzeniem w Leeds, ale…nie ostatnim
    -[b:af7b2a8040] Wasza obecność (liczna!) zadecyduje o kolejnych takich imprezach, ponieważ traktujemy tę imprezę jako sprawdzian możliwości Polonii w Leeds i okolicy, zatem od nas wszystkich zależy, czy będzie więcej koncertów! [/b:af7b2a8040]
    – być może dla fanów uda się zrealizować pewną niespodziankę, (w trakcie negocjacji)
    – ostatnio Anglicy zapytali mnie, czy my tu coś organizujemy, "Owszem" -powiedziałem- "mamy teraz np. koncert. "
    "A ile takich koncertów organizujecie?" zapytali… "No ten jest pierwszy… Dopiero teraz dojrzeliśmy do organizacji takiej imprezy, ale zrobimy więcej jak ludzie będą przychodzić i będzie zainteresowanie (frekwencja!)"
    "No to nieźle Polacy… Powodzenia i bawcie się wszyscy dobrze!"

Bawcie się wszyscy dobrze…
    Będziemy się bawić, jak Was kochani przyjdzie duuuużo, a jak już pokażecie, że warto dla Was inwestować w takie imprezy, to my Wam obiecujemy więcej…I coraz lepiej.
    Pokażmy, że zamiast narzekania i nudzenia się w te upalne dni, potrafimy dobrze się bawić, a dla "patriotów" ta impreza powinna być sygnałem, że nie przechodzimy na "angielski żywot", lecz doceniamy to, co nasze- polskie.
    Zachęcamy do kupna biletu i przybycia. Nie czekajcie do ostatniej chwili!
    Skąpcom pomogę w wyliczeniu; 15 funtów, to jedna zgrzewka piwa (jaką Wy kupujecie często na jeden weekend- wiem), ale ta jedna zgrzewka mniej w tym czasie, zaprocentuje poznaniem nowych, ciekawych ludzi i przebywaniem w dobrej, swojskiej atmosferze, zatem może dać Wam więcej na przyszłość.
    Pozdrawiamy i do zobaczenia na koncercie. 🙂 😀 🙂 😀

Baggins
    Participant

A kiedy Mandaryna przyjezdza??

Marta Klecz
    Członek

ja moge powiedziec wierszyk na wstepie 🙂

Sluchajcie to jest obowiazkowa impreza!
    Bedzie lista, i kto nie przyjdzie….bedzie mial kiepsko na tym forum 😉

v-tec
    Członek

Fata, gdzie ty kupujesz piwo po 15 funciaków za zgrzewkę ❓ 😯

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

ja moge powiedziec wierszyk na wstepie 🙂

Sluchajcie to jest obowiazkowa impreza!
    Bedzie lista, i kto nie przyjdzie….bedzie mial kiepsko na tym forum 😉

Jak Bedzie lista to przychodze!!!! i Teraz mala informacja dla wszystkich Najprawdopodobnie bedzie to moja pierwsza i ostatnia impreza w Leeds niedlugo przenosze sie do innego miejsca(Mam wiele propozycji pracy) wszystko wskazuje ze Londyn jednak (Mialem Dostac dobry kontrakt w Leeds ,ale musialbym czekac do Wrzesnia). Przyjde i zachecam was Januszy i nieJanuszy ,Polakow i jak tam was zwal jesli uraczycie Nas swoja obecnoscia to PODOBNE IMPREZY BEDA jeszcze organizowane w Przyszlosci w LEEDS Jesli nie to… zaczynam rozumiec czemu ta cenzura….pozdrawiam was wszystkich :):):)

Marta Klecz
    Członek

zartowalam z ta lista…..
    ciekawe jakbysmy zrobili liste tych ktorzy nie przyszli:)

gratuluje kontraktu spokoboyu

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

zartowalam z ta lista…..
    ciekawe jakbysmy zrobili liste tych ktorzy nie przyszli:)

gratuluje kontraktu spokoboyu

przeciez wiem Droga Marto ze zartowalas ,a jak tak napisalem aby zachecic innych ,zeby nie bylo ze tylko narzekam i JANUSZACH pisze i jestem przeciwko i ze w LEEDS tylko JANUSZE grasuja!!!

HardcoR
    Participant

Baggins wrote:

A kiedy Mandaryna przyjezdza??

jasne jeje tu trzeba i jej wersji hymnu:
    http://www.jpc.de/jpcng/classic/detail/-/lang/en/currency/GBP/rsk/hitlist/rk/home/hnum/8820251

mozna posluchac darmoej "probki jej talentu"

Marshal
    Członek

😀 -BEDE NA KONCERCIE -POZDROwIENIA !

fatamorgana
    Participant

v-tec wrote:

Fata, gdzie ty kupujesz piwo po 15 funciaków za zgrzewkę ❓ 😯

To zależy o jakiej zgrzewce mówimy…

😀

moro_ns
    Członek

Ja nie będe, a Rojek i spółka sami sobie winni… Piosenki piszą a życia nie znają. Przecie wiadomo że TU się najpierw zap….. a potem może co nieco.
    A CI jak jakiesik pierwiosnki se koncerta w środku tygodnia robiom.Z mojego HD6 nie da rady… ORGANIZATOR POPRAW SIĘ !!
    pozdrowionka FERAJNA 😉

jacektoja
    Participant

Wszystko fajnie – tylko dlaczego od 18 lat ??

MK
    Członek

bo takie jest prawo w UK 😉

v-tec
    Członek

No co ty MK, nie powiesz że w UK małolaty nie chodzą na koncerty 😯
    Chodzi raczej o to że w tym irlandzkim centrze podają alkohol.

girkit
    Participant

a to dzisiaj ten koncert ??? 😮 kurde lece do HaeMu 😮

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.