Drodzy forumowicze!
W imieniu organizatorów koncertu informuję, że;
– ten koncert jest pierwszym takim wydarzeniem w Leeds, ale…nie ostatnim
-[b:af7b2a8040] Wasza obecność (liczna!) zadecyduje o kolejnych takich imprezach, ponieważ traktujemy tę imprezę jako sprawdzian możliwości Polonii w Leeds i okolicy, zatem od nas wszystkich zależy, czy będzie więcej koncertów! [/b:af7b2a8040]
– być może dla fanów uda się zrealizować pewną niespodziankę, (w trakcie negocjacji)
– ostatnio Anglicy zapytali mnie, czy my tu coś organizujemy, "Owszem" -powiedziałem- "mamy teraz np. koncert. "
"A ile takich koncertów organizujecie?" zapytali… "No ten jest pierwszy… Dopiero teraz dojrzeliśmy do organizacji takiej imprezy, ale zrobimy więcej jak ludzie będą przychodzić i będzie zainteresowanie (frekwencja!)"
"No to nieźle Polacy… Powodzenia i bawcie się wszyscy dobrze!"
Bawcie się wszyscy dobrze…
Będziemy się bawić, jak Was kochani przyjdzie duuuużo, a jak już pokażecie, że warto dla Was inwestować w takie imprezy, to my Wam obiecujemy więcej…I coraz lepiej.
Pokażmy, że zamiast narzekania i nudzenia się w te upalne dni, potrafimy dobrze się bawić, a dla "patriotów" ta impreza powinna być sygnałem, że nie przechodzimy na "angielski żywot", lecz doceniamy to, co nasze- polskie.
Zachęcamy do kupna biletu i przybycia. Nie czekajcie do ostatniej chwili!
Skąpcom pomogę w wyliczeniu; 15 funtów, to jedna zgrzewka piwa (jaką Wy kupujecie często na jeden weekend- wiem), ale ta jedna zgrzewka mniej w tym czasie, zaprocentuje poznaniem nowych, ciekawych ludzi i przebywaniem w dobrej, swojskiej atmosferze, zatem może dać Wam więcej na przyszłość.
Pozdrawiamy i do zobaczenia na koncercie. 🙂 😀 🙂 😀