Strona główna Działy Hyde Park Jest ktos moze ze swietokrzyskiego??????

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    andriu301
    Participant

czesc Polski jestesmy z woj swietokrzyskiego z wschodniej czesci moze ktos jest z tamtych rejonow ????

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    andriu301 wrote:

czesc Polski jestesmy z woj swietokrzyskiego z wschodniej czesci moze ktos jest z tamtych rejonow ????

sa" Swietokrzyscy Rozbojnicy z KSZO ,ale glownie w Southampton i w Londynie W Leeds nie spotkalem chyba ze chodzi ci o Scyzorykow z Kielc ci pewnie gdzies sa Ostrowieckie nie Kieleckie.pozdro:)

andriu301
    Participant

spokoboyxxx wiem ze sa tam sam znam z 20 osob a z tego co wiem w southampton pol Ostrowca siedzi heheheh . No a mi wlasnie chodzilo o Ostrowiec bo slyszalem ze tez ktos tu jest . a no i nie sami rozbujnicy mieszkaja w Ostrowcu spokojni ludzie tez hehe 😀 no w kazdym razie dzieki za odpowiedz pozdro 8)

Członek

😳

Członek

😳

Woyto
    Członek

Ja mieszkam z klientem z Kielc na Armley. Pozdro dla Wiary z Poznania.

andriu301
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SpokoBoyxxx:) wrote:

Uwierz w Londynie tez sporo ludzi siedzi z Ostrowca S.W,a i tez krotko zachaczylem sie O SOUTHASMPTON w 2000 roku mieszkalem z Chlopaka mi z Ostrowca zartowalismy sobie ze stolica Southampton Jest Ostrowiec S.W.
    To pewnie mamy wspolnych znajomych znam polowe wiary z Ostrowca przepuscilem w twoim miescie sporo kasy znam wiekszosc dyskotek i knap no i te balety w Brodach-nad zalewem-Chodzi MI o kiboli znasz pewnie Wistule,Cantone,Biele ,Bolka,Michat Swat to moj dobry znajomy dziennikasz Wiadomosci Ostrowieckich,Mizera Michal.ANYWAY pochodzisz z Lesnego,Slonka czy innego osiedla?POZDRAWIAM[/quote][/quote]
    No wiesz ja tam w kregach hiboli sie nie obracalem nigdy chociaz pare osob z tych wymienionych kojarze 😀 a jezeli cgodzi o osiedle nie ma w ostrowcu lesnego heheh w kazdym badz razie szacunek i pozdr:D

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.