Strona główna Działy Hobby Dostęp do internetu/Leeds

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    LukaszJ
    Participant

Witam, mam zamiar wynająć fajny dom na Rodley, niestety, bez dostępu do neta jak się orientuje. Stąd moje pytanko, do szanownych grupowiczów.
    Są w Leeds miejsca gdzie można skorzystać z neta po niewielkich kosztach? Ewentualnie, czy jest mozliwość zakupu jakiejś karty prepaid angielskiej, umożliwiającej korzystanie. Dysponuje laptopem z wifi no i ewentualnie telefonem komórkowym ;).

U mnie w mieście w Polsce niedawno wdrożono darmowy internet bezprzewodowy, zasięg marny, ale zawsze to jakieś wyjście z sytuacji. Więc pomyślałem, że może są takie miejsca w Leeds.

Pozdrówka.

LukaszJ
    Participant

Nie chce się pchać w stałke, bo nie wiem ile tam posiedze.

marks
    Członek

jedno z takich miejsc jest biblioteka w centrum – masz dziennie 2 h netu za free. Tak samo z zapisaniem do bibliteki nic nie kosztuje.

Spotkalem sie z limitem 1 h w innych bibliotekch.
    Rezerwujesz sobie czas od krorej do ktorej chcesz kozystac 🙂

A jak masz adapter do Wi-Fi to podejrzewam ze sciagniesz od sasiada 😆
    – tak mialem zanim podlaczyli mi moje wlasne lacze 👿 😆

tonieja
    Członek

Nie wszyscy dostawcy uslug internetowych zobowiazuja uzytkownikow do zawarcia kontraktu na rok.

Sprawdz oferte Virgin.net i EFHBroadband.com

Pewnosci nie mam, ale nie sadze aby wykorzystanie komorki jako modemu zaowocowalo oszczednoscia.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.