Strona główna › Działy › Hyde Park › Czereśnie
Banalne pytanie… czy w Leeds można kupić czereśnie ? 😀
Jasne! W sklepach warzywno -owocowych prowadzonych przez Arabów i Pakistańczyków. Najwięcej tego w dzielnicy Harehills, przy dwóch głównych ulicach: Harehills Lane i Road.
Jasne! W sklepach warzywno -owocowych prowadzonych przez Arabów i Pakistańczyków. Najwięcej tego w dzielnicy Harehills, przy dwóch głównych ulicach: Harehills Lane i Road.
Istnieją również sklepy nie-prowadzone przez w/w i tam też można kupić czereśnie. ( Leeds market lub sklepy warzywne na każdej z dzielnic ):.
🙂 🙂
Hej ho,
Nadzywczaj zaciekawil mnie ten jakby to napisac odwazny post,
Jestem fanem czeresni i wcale sie tego nie wstydze a najlepsze czeresnie w leeds sa na markecie, wiadomo.
Owocnych poszukiwan zycze.
Super 😀 Pozdrawiam czereśnio-maniaków 😀 [ nie mylić z "czereśniakami 🙂 ]
Proste pytanie ,prosta odpowiedz.Gdzie mozna kupic czeresnie w sklepie z owocami lub na targowisku, Gdzie mozna kupic znaczki na list na poczcie Lub w sklepie gdzie mozna kupic radio w sklepie ze sprzetem lub na targowisko A moje pytanie brzmi po czym poznac Januszka… i gdzie mozna go spotkac zostawiam bez odpowiedzi!!!!sami sie domyslcie?????
prawie konkretna odpowiedz: zazwyczaj w Morrisons mozna nabyc smaczne i mniej smaczne czeresnie w cenie nie za wysokiej i niezbyt niskiej
z0e wrote:Banalne pytanie… czy w Leeds można kupić czereśnie ? 😀
Proste pytanie ,prosta odpowiedz.Gdzie mozna kupic czeresnie w sklepie z owocami lub na targowisku, Gdzie mozna kupic znaczki na list na poczcie Lub w sklepie gdzie mozna kupic radio w sklepie ze sprzetem lub na targowisko [/quote]
Z tym,że pytanie nie brzmiało "Gdzie można kupić…" , tylko "Czy można kupić…".
Co do Januszka,to można go poznać po tym,że nie umie czytać postów a później się wymądrza i uważa za lepszego bo mieszka w JuKej.
Pozdro 🙂
SpokoBoyxxx:) wrote:z0e wrote:Banalne pytanie… czy w Leeds można kupić czereśnie ? 😀
Proste pytanie ,prosta odpowiedz.Gdzie mozna kupic czeresnie w sklepie z owocami lub na targowisku, Gdzie mozna kupic znaczki na list na poczcie Lub w sklepie gdzie mozna kupic radio w sklepie ze sprzetem lub na targowisko [/quote]
Z tym,że pytanie nie brzmiało "Gdzie można kupić…" , tylko "Czy można kupić…".
Co do Januszka,to można go poznać po tym,że nie umie czytać postów a później się wymądrza i uważa za lepszego bo mieszka w JuKej.
Pozdro :)[/quote]
hehehe dobre Z0e!!!! 😀 😀 😀
hehehe mi tez sie czasem zdazalo nie uwaznie czytac posty a pozniej wynikaly jakis niepotrzebne nieporozumienia hehehe
pozdroweczka 😉
😳
🙂
Bóg zapłać Św. Januszu za inteligientnych Polaków 🙂
😳 Niejanuszu 😯 😯 😯
a po co kupowac na Wortley rosna dwie czeresnie przyjezdzaj i rwij do ryja ile sie zmiesci:):) 😆 z miasta jezdzi tu 42 a drzewka rosna w parku jezeli ich ostatnia burza nie zdmuchnela bo cos wallo niezle za kurnikiem 😆
z0e wrote:Bóg zapłać Św. Januszu za inteligientnych Polaków 🙂
h… Ci w dup…i kamieni kupe!!!! Niejanuszu 😯 😯 :shock:[/quote]
ch.. jak juz cos 😉