Strona główna Działy Hobby Założenie car audio

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Czy ktoś ma pojęcie o zakładaniu sprzętu audio w samochodzie? Chodzi mi o założenie głośników w tylnej części samochodu, wymiana przednich oraz podłączenie całości, akurat o tym nie mam wogóle pojęcia ( wiem że jest złącze ISO 🙂 ). Jakie kupić głośniki okrągłe czy jajka? 13,15,17 cm? radio mam 4x50W

Pozdrawiam

Marta Klecz
    Członek

I zacznie sie:
    " Jak sie masz , kochanie jak sie masz?" Na cala pare – YEAH!!!!

Prosze tylko nie brac do siebie osobiscie…tak tylko pomyslalam co by to bylo…gdyby tak wszyscy polacy …ze wsi…i z miast…tez.
    YYY ja np lubie od czasu na imprezie posluchac;)
    Ale towarzystwo musi byc doborowe

Anonim
    Gość

znalazłem potrzebne informacje na http://motonews.pl/ – jest fajny poradnik jeżeli kogoś interesuje temat, w sumie to szukam osoby która pomoże mi w założeniu sprzętu, napewno na tym nie straci.

Pozdrawiam

szachysta
    Członek

ja sie znam

CoXo
    Participant

Jak Ci sie chce do Bedford wpasc, pomoge chetnie i tez nie stracisz…

ptaku
    Członek

troche odkopalem temat… audio juz masz zalozone? lepiej zainwestuj w dobry zestaw przedni, wzmacniacz pod te glosniki i wyglusz drzwi. tylnie glosniki sa zbedne. jak lubisz uderzenie to wzmak i sub w bagazniku.
    mam pytanie: czy ktos z was kupowal maty wygluszajace z ebaya?? jakie macie i jak sie spisuja… wlasnie jestem na etapie poszukiwan.

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.