Strona główna Działy Hyde Park Gdy nie ma TV ale jest komputer (futbol)…

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Jak ktoś nie ma telewizji, ale ma net (stałe łącze) może oglądać mistrzostwa w następujący sposób:
    Wgrać WINAMPa (http://www.winamp.com )najlepiej najnowszą wersję, wybrać w zakładce SHOUTcast TV i tam wybrać "Moonlight Radio Laser" Jest to niemiecka stacja nadająca transmisje na żywo z niemal wszystkich meczów. Jedyny minus (oprócz innej jakości obrazu) to brak komentarza, jest za to muzyka…

rafa3l
    Członek

Mecze mozna ogladac live rowniez na bbc.co.uk
    Tylko dla osob mieszkajacych w uk.

Sandgirl
    Członek

na wp.pl chyba tez czasami mecze sa na zywo…
    albo na innym portalu, ale wydaje mi sie ze wp

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

na wp.pl chyba tez czasami mecze sa na zywo…
    albo na innym portalu, ale wydaje mi sie ze wp

Owszem , ale to nie jest transmisja!!!
    To tylko komentarz wyświetlany na ekranie, a ja mówię o podglądzie czyli obrazie…
    Trzeba jednak wiedzieć, jak uruchomić dodatkowe okno video, jest w funkcjach Winampa na górze (PLAY)

Sandgirl
    Członek

Acha…
    no ja nie sprawdzalam… pisalo: 'mecz taki i taki na zywo’, to myslalam ze tak wyswietlaja 😉

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.