Strona główna › Działy › Hyde Park › Dentysta w Leeds
Cześć.
Pilnie potrzebuję informacji odnośnie polskiego gabinetu stomatologicznego w Leeds lub okolicach lub chociaż polskiego dentysty.
Zorientowanych prosiłbym również o przykładowe ceny zabiegów(plomba, wyrwanie, leczenie kanałowe)
Szczęka mi peka
😯
Wielkie dzięki
Pozdrawiam
Cześć.
Pilnie potrzebuję informacji odnośnie polskiego gabinetu stomatologicznego w Leeds lub okolicach lub chociaż polskiego dentysty.
Zorientowanych prosiłbym również o przykładowe ceny zabiegów(plomba, wyrwanie, leczenie kanałowe)
Szczęka mi peka
😯
Wielkie dzięki
Pozdrawiam
AAAA ja nie moge zrozumiec jednego …czemu na zajrzysz na dzial zdrowie….i w kolko powtarzaja sie te same pytania…
ahhh moze sie abyt czepiam…wejdz na http://www.nhs.uk
wyszukaj dentyste zadzwon powiedz ze boli i przyjma sie jak szybko sie da…koszt ok 20 funtow np plomba…ale spytaj predzej czy to gabinet w ktorym czesc kosztow pokrywa nhs…
😥
Witam
Dzieki Goniu za pomoc, co do umiejscowienia mojego pytania to chyba nie do końca się zgadzam.Przeglądałem posty o dentystach i nie znalazłem tam nic konkretnego.
A teraz słówko do Ciebie pseudo-kozaczku, otóż tak się składa że znam angielski, ale rozumiem, że dla takiego palanta jak ty każda okazja jest dobra aby się dowartościować.
PS.Anyway pisz razem
Więc powiedzmy raz na zawsze żeby wszyscy zapamiętali: w Leeds NIE MA polskich dentystów. Wszyscy są w Polsce 🙂 Wystarczająco konkretnie?
Nie ma także polskich logopedów, ginekologów, chirurgów etc. Są angielscy. (A jakich się spodziewaliście? 😕 )
Jeden polski dentysta jest w Scarborough, ale to chyba za daleko żeby jechać tylko po to żeby sobie z dentystą zamienić słówko po polsku, zanim nam wciśnie jakąś watę w szczękę oczywiście 😀
A gdyby tak sprowadzić jednego dentystę do Leeds??? Jakaś zachęta.
Jestem pewien, że szybko zrobiłby karierę, biorąc pod uwagę jakość angielskich fachowców i ich ceny…
Warte przemyślenia… Klientami szybko staliby się nie tylko Polacy.
[quote:2444f078bc]
(…)dla takiego palanta jak ty każda okazja jest dobra aby się dowartościować. (…)
[/quote]
[/color:2444f078bc] Prosimy nie używać wulgarnych ani obraźliwych określeń wobec innych użytkowników!!! To forum nie służy do wymiany obelg! Dotyczy to wszystkich…Spokoboya również.
Zanim napiszecie kolejne podobne teksty proszę wrócić do regulaminu.[/color:2444f078bc][/b:2444f078bc]
A gdyby tak sprowadzić jednego dentystę do Leeds??? Jakaś zachęta.
Jestem pewien, że szybko zrobiłby karierę, biorąc pod uwagę jakość angielskich fachowców i ich ceny…
Warte przemyślenia… Klientami szybko staliby się nie tylko Polacy.
Fata, daj ogłoszenie w wyborczej… 🙂
Co do jakości usług tutejszych dentystów to ja osobiście zastrzeżeń nie mam, a ceny… gdyby Polak otworzył gabinet to raczej dostosowałby się do obowiązującego poziomu cen
Witam
Dzieki Goniu za pomoc, co do umiejscowienia mojego pytania to chyba nie do końca się zgadzam.Przeglądałem posty o dentystach i nie znalazłem tam nic konkretnego.A teraz słówko do Ciebie pseudo-kozaczku, otóż tak się składa że znam angielski, ale rozumiem, że dla takiego palanta jak ty każda okazja jest dobra aby się dowartościować.
PS.Anyway pisz razem
Jak juz to Kozaku a nie pseudo nie musze sie dowartosciowywac tak nie myslacymi ludzmi jak ty- wy jestescie jak mgla ktora tu jest na chwile i zaraz jej nie bedzie i nie musze nikomu udowadniac nic bo Znam swoja wartosc w odroznieniu od was ludzi z zaglebia ktore na sile prubuje udowodnic wszystkim I KAZDEMU ze zaglebie to nie slask i ze nie jestescie hanysami tylko co pytam??? bez odbioru 😡
ojjjj spokoj!!!!!!!!!!!!!!!
przestancie sie klocic!!!!….
Flysurfer ma dopiero za soba 2 posty … jest nowiutki mozna mu wybaczyc
😉 😉 😉
Spokoboy…nie bierz tak wszytkiego do siebie….po porstu ignoruj…ignorowanie nie okresla ciebie jako czlowieka slabego tylko to ze tak naprawde ciebie to nie rusza…ciebie nie dotyczy…
pozdroweczka… 😀 😀 😀 😀 😀 😀
[quote:fc04bc9102]
Fata, daj ogłoszenie w wyborczej… 🙂
Co do jakości usług tutejszych dentystów to ja osobiście zastrzeżeń nie mam, a ceny… gdyby Polak otworzył gabinet to raczej dostosowałby się do obowiązującego poziomu cen[/quote]
Ty V-Tec nie masz, ale sami Anglicy mają… i dlatego coraz więcej z nich na poważne leczenie zębów udaje się do…Polski. Pisała angielska prasa już rok temu. Ba, niektóre biura podróży organizują wycieczki medyczne dla Anglików…Nie tylko do dentysty. Nasi lekarze mają naprawdę dobrą opinię.
Także cena ceną, ale jakość usług jakością.
Potwierdza się znowu, że Polak fachowiec bez problemu przebije angielskiego fachowca.
Ja slyszalam o Dunczykach przyjezdzajacych na leczenie… dentystyczne..
ostatnio tez slyszalam, ze Uniwerek Medyczny, ich katedra stomatologii ma wielkie wziecie, ze obcokrajowcy tu przyjezdzaja baaardzo czesto.
I jeszcze kiedys czytalam o Szkocie, ktory zaoszczedzil mnostwo funciakow przyjezdzajac – przylatujac do Polski i idac prywatnie do dentysty gdzies w Krakowie. Skoro inni tak chetnie korzystaja z naszych uslug, to czemu Polacy by nie mieli na miejscu? 😉
Ty V-Tec nie masz, ale sami Anglicy mają… i dlatego coraz więcej z nich na poważne leczenie zębów udaje się do…Polski.
Wiem, ale nie robią tego z powodu niedostatecznej jakości usług, ale wyłącznie z powodu różnicy w cenie.
Ja chodzę do dentysty nhs, cała moja rodzina także i wszyscy jesteśmy zadowoleni z jakości. Jeśli ciągle nie mam zrobionych wszystkich zębów, to tylko przez siebie, bo nie chce mi się chodzić i w ogóle boję sie dentystów 😳
Podejrzewam że prywatnie byłoby jeszcze lepiej.
w samym bradford pracuje co najmniej 7 dentystow polskich (nie mam pojecia czy prywatnie czy dla nhs)
dlatego mysle ze w leeds tez by sie znalezli.. ale ujawnienie sie zapewne spowodowalo by drastyczne skurczenie ilosci dostepnego czasu wolnego.. ;))
ale ujawnienie sie zapewne spowodowalo by drastyczne skurczenie ilosci dostepnego czasu wolnego.. ;))
❓ ❓ 😯