Strona główna Działy Zdrowie Neuro linguistic programming

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    sylwek
    Członek

Czyli w skrócie NLP. Czy ktoś z Was spotkał się ze szkoleniami, kursami NLP tu w Anglii po polsku?? Może w Londynie?? Będe bardzo wdzięczny za pomoc 😉
    Pozdrawiam 🙂

jackyl
    Participant

no prosze, kto by sie spodziewal tu zainteresowanych neurolingwistycznym programowaniem mozgu 😛

jak w polsce juz sa trudno bys tu nie znalazl 🙂

sylwek
    Członek

Jest tutaj mnóstwo ośrodków, lecz angielskich. Ja oczywiście dmucham na zimne i po szkoleniu na pewno bym się odważył na angielski tryb, ale teraz "NIE BAŁDZO". (Chyba że znów skok na głęboką wodę, ❓ pożyjemy,- zobaczymy)
    Pozdrawiam

P.S. A czy jest może ktoś po takim "szkoleniu" w Leeds ??

Pabloo
    Członek

To dośc specjalistyczne kursy i nie wiele osób jeszcze wie czym jest nlp nawet w zarysie, dlatego myślę, że trudno będzie tu o takie szkolenie.
    Pozostaje literatura, internet i kursy po angielsku (słownictwo jest przecież zaczerpnięte z angielskiego, więc nie taki diabeł straszny jak go tłumaczą).[/color:018341404b]

anitham
    Participant

no i co [b:2eb297aa22]sylwek[/b:2eb297aa22] znalazles cos ciekawego? tez bym byla zainteresowana,to moja dzialka w koncu:)

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.