Strona główna Działy Finanse CIS??

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ulamek
    Członek

Witam , mam pytanie , posiadałem kiedyś karte CIS i jakiś czas temu zgubiłem tą że karte. Z tego co sie dowiedziałem mój współlokator z starego miejsca zamieszkania legitumuje się tą karta i rozlicza się na jej podstawie z urzedem podatkowym.w chwili obecnej nadszedl czas rozliczenia rocznego i obawiam sie że nie uzyskam zwrotu podatku a nawet że bede musiał dopłacić.Czy ktoś z was posiada może jakiekolwiek wiadomości na ten temat ? czy bede ponosił jakies konsekwencje zwiazane z ta sytuacja, pozmijając zwrot podatku i ostatnie pytanie czy znacie moze jakieś biuro porad prawnych w Leeds gdzie można uzyskać poraE NAJLEPIEJ W JEZYKU POLSKIM ZE WZGLEDU NA TRUDNĄ TERMINOLOGIE. DZIEKUJE BARDZO Z GÓRY ZA INFORMACJE,POZDRAWIAM

kunegunda
    Participant

uuu to zgubiles czy poprostu ktos ci ja podp… tak kochany bedziesz mial problemy jesli tego nie zglosisz w revenue i to sporawe problemy przedtem musisz udac sie na policje i podac wszelkie szczegoly calej sytuacji

jackyl
    Participant

bo wiesz, juz mogles zostac sklonowany 🙂

ulamek
    Członek

dziekuje za informacje ide na polcje , mam nadzieje ze jakos sie ta sprawa wyjasni , pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.