Strona główna Działy Hyde Park Kolejna gratka dla kibiców piłki nożnej!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    bartosz
    Participant

:powiesiłem flagi: co za bzdura. mała rada dla niektórych aby się najpierw wysmarować bo wtedy wchodzenie w d……. jest bardziej efektowne.

fatamorgana
    Participant

Największą bzdurą na tym forum jest jeszcze twa obecność…

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

aaaaaa jednak widze ze to ty drogi Geniu nie jestes ta super Genia z imprezki na flacie….juz od dluzszego czasu tak przypuszczlalam 😉

Być może, ale ona lubi dosadnie wyrazić swe zdanie.
    I często używa stwierdzenia: "wchodzić w d..ę"…
    Skąd to się bierze? Taka skłonność do (b)analnych stwierdzeń?

gonia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

fatamorgana wrote:

gonia wrote:

aaaaaa jednak widze ze to ty drogi Geniu nie jestes ta super Genia z imprezki na flacie….juz od dluzszego czasu tak przypuszczlalam 😉

Być może, ale ona lubi dosadnie wyrazić swe zdanie.
    I często używa stwierdzenia: "wchodzić w d..ę"…
    Skąd to się bierze? Taka skłonność do (b)analnych stwierdzeń?[/quote]

Raczej napewno to nie ta Genia a swoim nickiem wprowadzil nas w blad( bo jak przypuszczam jest to raczej osoba plci meskiej…)Genia jednak to jest babeczka z klasa i raczej tyle co ja poznalam nie prowadzilaby tego rodzaju dyskusji…jej zdanie byloby raczej troszke inne…
    no i Gienia nie jest z Wielkopolski tylko a tego samego miasta co ja-Gdanska 😀 😀 😀
    hmmm chyba tez soebie flagi wywiesze 🙂

v-tec
    Członek

Ależ fata, jak mogłeś flagę wywiesić? Czyniąc tak przyznałeś się do najgorszego co Polak może zrobić na wyspach, mianowicie do tego, że czujesz jakąś tam sympatię do Anglików. A ty ich chłopie masz nienawidzieć z całej siły, tych głupich angoli, żrących fish and chips, głupich i leniwych!! Co z tego że zapierd***sz u takiego angola w knajpie czy fabryce, i tak jesteś od niego 100x lepszy, bo przecież jesteś Polakiem. To brzmi dumnie. Nie możesz spoufalać się z angolami, no bo przcież nie będziesz właził takim w d***! Póki co wracamy do roboty, to prawda musimy robić za 5.05, a nasi piłkarze nie umieją grać w piłkę i dostają baty od wszystkich białych, czarnych i żółtych, ale i tak wiemy, że jesteśmy lepsi od angoli, i jeszcze im pokażemy ❗

fatamorgana
    Participant

v-tec wrote:

Ależ fata, jak mogłeś flagę wywiesić? Czyniąc tak przyznałeś się do najgorszego co Polak może zrobić na wyspach, mianowicie do tego, że czujesz jakąś tam sympatię do Anglików. A ty ich chłopie masz nienawidzieć z całej siły, tych głupich angoli, żrących fish and chips, głupich i leniwych!! Co z tego że zapierd***sz u takiego angola w knajpie czy fabryce, i tak jesteś od niego 100x lepszy, bo przecież jesteś Polakiem. To brzmi dumnie. Nie możesz spoufalać się z angolami, no bo przcież nie będziesz właził takim w d***! Póki co wracamy do roboty, to prawda musimy robić za 5.05, a nasi piłkarze nie umieją grać w piłkę i dostają baty od wszystkich białych, czarnych i żółtych, ale i tak wiemy, że jesteśmy lepsi od angoli, i jeszcze im pokażemy ❗

Niezła parafraza V-Tec!
    Widocznie mam swoje powody…A moja sympatia do kogokolwiek i czegokolwiek jest wypadkową większej ilości czynników niż tylko obiegowych, polskich opinii o Angolach, czyli głupawych i tępych, nadętych, przejedzonych "fiszem i czipsem"…
    Cóż, pisałem już, że ja mam inaczej w tym kraju niż większość Polaków, i to bez wchodzenia w d…
    Jednak to właśnie angielska piłka ma moje największe uznanie w Europie, a kraj jaki jest taki jest, ale otworzył przede mną wielkie możliwości, z których na pewno skorzystałem i jeszcze skorzystam…
    Tłumaczyć się nikomu nie muszę z czegokolwiek, ale wyjaśniam j/w aby nie było wątpliwości, bo wielu od razu myśli po najmniejszej linii oporu.
    Zadam proste pytanie (nie do Ciebie V-Tec oczywiście , bo wiem, że my się w wielu kwestiach angielskich dobrze rozumiemy…).
    Skoro tak wielu Polaków uważa się za tak lepszych (pochodzeniem, znaczeniem, historią, "intelektem") to co wy tu do cholery robicie skoro to taki głupi kraj? I dlaczego kraj tępych głupków ma tak silną walutę?
    I dlaczego jest mocarstwem na arenie świata? I dlaczego liga angielska skupia największy kapitał? Tylko nie wygłupiajcie się znowu z tym kolonializmem. Tym się nie da wszystkiego zapchać…
    Ja też nieraz krytykuję różne sprawy i zachowania tutaj, ale wystarczy pojechać za miasto, aby zobaczyć inną Anglię. Trzeba ją jednak umieć dostrzec. Jak ktoś siedzi cały czas na zapyziałym Harehills czy innym Holbecku i nie widział nic poza Leeds to nawet się nie dziwię.
    Poza tym, było wykazane, że akurat Yorkshire nie uchodzi za ostoję inteligencji, zaś Leeds jest miastem robotniczym (podobnie jak Łódź).
    Nie należy więc równać tego z innymi miejscami a tym bardziej z całą Anglią , czy UK!
    Wypadałoby to wziąć pod uwagę, bo robiąc głupa ze wszystkich Anglików robimy jednocześnie z siebie…

Flaga nie jest znakiem przywiązania do Anglików (przecież nigdy nie będę Anglikiem z krwi i kości), jest symbolem poparcia i szacunku dla ich drużyny oraz kraju.
    Natomiast nasz orzełek wygląda dumnie (jak mniemanie Polaków o sobie…), ale ten wygląd nie idzie w parze z osiągnięciami kraju i drużyny. A jak jeszcze komuś mało to proszę bardzo zajrzeć na komentarze do poniższego artukułu…

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=50316&wid=8360814&rfbawp=1150971565.803&ticaid=11d4c

gonia
    Participant

v-tec wrote:

heheheh nie ma to jak podejscie humorystyczne do tematu…i zadrwienie z MR Genia….
    😆 😆 😆

Sandgirl
    Członek

Ja tam tez supportuje ANglie, zreszta od poczatku tak robilam (oboje z moim kochaniem wspieralismy obie druzyny, Polske i Anglie, a ze Polska odpadla, to tylko Anglia zostala 😉 ).
    Ja ogolnie lubie angielska pilke nozna… coz, to pewnie za mocno powiedziane: lubie, bo ogolnie nie lubie pilki noznej 😉 No, ale jakas tam sympatie czuje. Moj ulubiony zespol to ManUtd 🙂 I Ruuda van Nistelroya (nie wiem czy dobrze napisalam), tak dla rownowagi 🙂
    Kazdy moze lubic to co lubi.
    8)
    Come on England! 😀

d(*_*)b houseBOY
    Participant

Sandgirl wrote:

Ja tam tez supportuje ANglie, zreszta od poczatku tak robilam (oboje z moim kochaniem wspieralismy obie druzyny, Polske i Anglie, a ze Polska odpadla, to tylko Anglia zostala 😉 ).
    Ja ogolnie lubie angielska pilke nozna… coz, to pewnie za mocno powiedziane: lubie, bo ogolnie nie lubie pilki noznej 😉 No, ale jakas tam sympatie czuje. Moj ulubiony zespol to ManUtd 🙂 I Ruuda van Nistelroya (nie wiem czy dobrze napisalam), tak dla rownowagi 🙂
    Kazdy moze lubic to co lubi.
    8)
    Come on England! 😀

NO I ?????????

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Gienia wrote:

Popieram, za co ta sympatia ?wole Szwedow i im kibicuje zeby angolom nosa utarli a z flagami przegiałeś i co ty za bzdury wypisujesz ze oni sa wierni i kibicuja jak tylko im cos nie wychodzi to zaraz leca wiazanki i juz tacy mili nie sa a najlepsze ze nie umieja sie przyznac ze ich gwiazdy nie potrafia grac razem tylo wszystko wina….Svena

kim ty Ku… jestes kmiocie przylepiles sobie herb clubu o ktorym nie masz pojecia i uwazasz sie za wielkiego kibola ty napinaczu internetowy podejrzewam ze kibicowanie i pilne nozna znasz z internetu lub z telewizji .wymien baranie choc jedna liczaca sie osobe w swiatku kibicowskim przylepiles sobie herb clubu jak bys byl wielkim kibicem a podejrzewam ze jestes jeb.. piknikiem ile masz wyjazdow ile razy biles sie w ustawce ty kmiocie internetowy kim ty ku… jestes???

Członek

😥

fatamorgana
    Participant

Do licha! Co za powrót!!! 😮 😯 😯 😯

Członek

😥

Marta Klecz
    Członek

😯 🙄 😆

O ja pi…ole;)

jackyl
    Participant

o ja jeb.e 😉

ja rozumiem, porazki naszych sie naogladalo, ale po co te nerwy.. 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.