Strona główna › Działy › Hyde Park › Dlaczego warto przyjść na Myslowitz?
Oczywiście że warto bo:
-1. Jest to impreza DLA NAS WSZYSTKICH
-2. Jest to pierwsza impreza tego typu w Leeds
-3. Lepiej się zintegrujemy
-4. Cena biletów jest przystępna (np. Meat Loaf w ub. roku za występ w Harewood House, czy inne pomniejsze zespoły kosztowały po ok. 40 GBP za bilet).
-5. Zamiast siedzieć w domu i nudzić się, mamy świetną imprezę… Ponadto:
Możemy poznać nowych, ciekawych ludzi, dobrze się zabawić, wziąść udział w czymś swoim i…… wreszcie dorównywać innym, daleko wcześniej zorganizowanym nacjom, pokazując, że Polacy nie są gorsi od nich…
Z takich właśnie powodów, ja- mimo że nie jestem szczególnym fanem Myslowitz- też pójdę.
A Wy?
Ja tez sie wybieram -bilet mam zamiar kupic w niedziele 25 bo narazie nie bedzie mnie w leeds -pozdrawiam -mam nadzieje ze bedzie nas duzo -zeby bylo wiecej niz na meczu w polskim klubie- a tak na marginesie bylo swietnie !! Czy ktos sie wybiera we wtorek na ostatni ( 😡 ) mecz naszej polskiej reprezentacji
Gdybym byla w Leeds pare dni wczesniej, to tez bym poszla… ale tak to bede najwczesniej 14-go 🙁
Mimo, ze tez do fanow Myslovitz nie naleze, ale kilka piosenek maja fajnych. I mojego miska bym wziela, moze tez by mu sie nawet spodobalo…
No, ale coz… nie bedzie mnie jeszcze… 🙁
post nie wnoszacy nic do tematu , to RAZ
DWA – przestan pisac juz o tym Miusku bo nie tylko mi to gra na nerwach :/ 😈
Bez Odbioru
😈 😈 😈 😈
to raczej twoj nie wniosl nic nowego i jest jak najbardziej nie na temat 👿
A bede pisac o kim chce i o czym chce 😛 😛
Dlaczego nawet tu, w moim poście dotyczącym koncertu czepiacie się jedni drugich??? Napiszcie co myślicie o koncercie zamiast się "strzelać".
Proszę o powrót do tematu…
Przeciez ja napisalam, ze to swietny pomysl i ze zaluje ze na nim nie bede…
Przeciez ja napisalam, ze to swietny pomysl i ze zaluje ze na nim nie bede…
Sandgirl, skarbie to nie było do Ciebie, broń Boże, lecz ogólnie…Jak napisałbym wprost do kogoś, to ten człowiek natychmiast ropocząłby akcję zwrotną i…zgubilimyśmy temat… 😉 🙂
nie lubisz mysliwica? -fuck it luv –
idź dla idei !
…poszedłbym jakby tańczyli krakowiacy i grała górnicza barburkowa orkiestra dęta[/code]
tylko dlaczego we wtorek[/color:a8efa210d0]
tylko dlaczego we wtorek[/color:9c02e57abc]
A co za różnica? A może przewidują niskie ciśnienie tego dnia i dźwięk będzie się źle rozchodził… hmm?
Dla mnie bomba, ja lubię wtorki… (…i ciepły deszcz wieczorami, spacer po plaży, zachody słońca, czerwone wino. Cenię szczerość i uśmiech u ludzi, w zamian oferuję to samo i jeszcze więcej. Jeśli chcesz mnie poznać, pisz: mabrothax@klub.samotnych.serc.com lub zadzwoń 0700-77-777 🙄 )
😈 😈 😈 😈
zapomnialas napisac o misku 😆 😆
Sandgirl wrote:😈 😈 😈 😈
zapomnialas napisac o misku 😆 :lol:[/quote]
Mam nadzieje, ze to nie byla wielka ironia, bo mi bedzie smutno 😥
Czemu sie tak mnie czepiacie… 🙁
Ja po prostu jestem zakochana (ech…) i dla mnie Leeds to przede wszystkim on… 8) I gdyby nie on, to bym nigdy nie przyjechala do Leeds…
SpokoBoyxxx:) wrote:Sandgirl wrote:😈 😈 😈 😈
zapomnialas napisac o misku 😆 :lol:[/quote]
Mam nadzieje, ze to nie byla wielka ironia, bo mi bedzie smutno 😥
Czemu sie tak mnie czepiacie… 🙁
Ja po prostu jestem zakochana (ech…) i dla mnie Leeds to przede wszystkim on… 8) I gdyby nie on, to bym nigdy nie przyjechala do Leeds…[/quote]
Czasem warto spojrzec dalej ,glebiej i wytknac troche nosa po za wlasny swiat ,czyli twojego miska zachecam im szybciej to zrobisz mniej rozczarowan przezyjesz i upadek po starcie milosnej bedzie mniej bolesny.
ej no juz doluj dziewczyny.. ze sobie troche zartujemy nie znaczy ze prorokujemy upadek tej ewentualnej przyszlej podstawowej komorki spoleczenstwa. a przynajmniej ja sie odcinam od takiej interpretacji 🙂