Strona główna Działy Hyde Park CZY POWSTANIE POLSKIE RADIO W LEEDS??

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Marshal
    Członek

TAK SOBIE WLASNIE BUSZOWALEM PO NECIE I ZAUWAZYLEM ZE KAZDE MIASTO MA SWOJE INTERNETOWE RADIO -LONDYN .BIRMINGHAM ,MANCHESTER – FAJNIE BY BYLO CHYBA JAKBY BYLO I U NAS … NIE WIEM ,CO MYSLICIE ?? -MOZNA BY BYLO NA TEN PRZYKLAD ZROBIC AUDYCJE TUZ PO KONCERCIE MYSLOVITZ DLA TYCH KTORZY BY TAM NIE MOGLI TRAFIC Z ROZNYCH POWODOW,ALBO AUDYCJE NA ZYWO Z MISTRZOSTW SWIATA !!?? TO JEST TYLKO POMYSL WIEC NIE BIERZCIE TEGO DRODZY ADMINI DO SIEBIE … JA W TEJ CHWILI SLUCHAM RADIA HEYNOW Z LONDYNU I JESTEM POD WRAZENIEM ICH DZIALALNOSCI -POZDRAWIAM SERDECZNIE !! 😀

fatamorgana
    Participant

Wszystko można (podobno) jak się chce i wie jak…
    Tyle że większość gada, ale nie kwapi się do działania…
    Osobiście uważam, że niewielu posłuchałoby tego radia, bo nawet na net mało mają czasu ludzie…
    Najważniejsze jednak będzie zainwestowanie, a do tego trzeba już głowy i…pieniędzy.
    Stać Cię???

Sandgirl
    Członek

Gdybym ja byla bardziej smiala… bo tak to mialabym skad i jak (takie proste, zwykle radio netowe 😛 )… na poczatek dobre 😛
    Ale ja bym sie bala, bo niesmiala jestem… 😳 😳

Marta Klecz
    Członek

Ja jestem za!!!
    Chetnie pomoge, moze poszukac sponsorow, poszperac….
    Ale chce miec swoje 5 minut na antenie!!!

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

…Ale chce miec swoje 5 minut na antenie!!!

Ależ MArto, możesz nawet 24 godziny na tej antenie nadawać, no problem ❗

Marta Klecz
    Członek

Nie zrozumialam….
    Czy to ironia, nie slyszalam jeszcze pozytywnego od ciebie do mnie postu…wiec nie wiem jak mam to zinterpretowac.

v-tec
    Członek

No nie, po prostu dziwię się dlaczego tak mało czasu chcesz dla siebie, tylko 5 minut, a o ile cię tu na forum znamy, to potrafiłabyś wypełnić duużo więcej 😀 (nie ironia!!)

Marta Klecz
    Członek

Uwierz mi ja az tak gadatliwa to nie jestem…

gonia
    Participant

ja tez jestem za radiem i jak tylko bylaby taka okazja chtnie pomoge :)nawet gadaniem heheheh bo jak narazie to plecenie glupotek to moja specjalnosc hehe 8)

SpokoBoyxxx:)
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Uwierz mi ja az tak gadatliwa to nie jestem…

alez gdzie tam ty gadatliwa???!!!!

SpokoBoyxxx:)
    Członek

😯

moro_ns
    Członek

"Radio" robiłem kiedyś z nadajnika mieszczącego się w paczce po papierosach (dzieło mojego Kuzyna ) o bajońskim zasięgu… blok dalej. Dziś , wykorzystując internet jest łatwiej ale i tak czychają dwa główne zagrożenia:
    1.Więcej słuchaczy niż serwer jest w stanie obsłużyć (nawet miłe ale… )
    2. Zapał siądzie lub będzie to tylko tuba do napedzania Towarzystwa Wzajemnej Adoracji.
    Zasadniczo jestem za… tyle że uważam, że jeszcze na to za wcześnie.
    A jeśli już, to zawsze minimum 2 osoby na antenie w jednym czasie (najlepiej z ciętymi językami ) bo dłuzszych monologów nie zniese nawet jak by to była Krysia Czubówna… albo jeszcze lepiej Helena z listy radiowej trojki.
    Może to forumowicze by decydowali jaka PARA (niekoniecznie uklad K /M ) dzierży mikrofony i eter w dłoni w danym miesiącu.I polecałbym wtedy uzbroić sie w odtwarzacze z możliwością nagrywania głosu by kolekcjonować ciekawe nagrania (wywiady) wokół siebie.
    Polecam przejrzeć : http://www.radio.bej.pl/wlasne_radio.html
    na dobry początek oraz forum http://forum.radiofonia.pl/
    http://forum.djsfera.pl/tematy14/jak-zalozyc-wlasne-radio-internetowe-shoutcast-vt14.htm?sid=af26a291b02611b619f29585bbb19ac9
    Powiem Wam że do takiej działalności przyłożyłbym "trochę" swoich "królówek".(pod warunkiem że jedyną cenzurą będzie ankieta na następną parę za "heblami" )

KwiateK
    Participant

Marshal wrote:

MOZNA BY BYLO NA TEN PRZYKLAD ZROBIC AUDYCJE TUZ PO KONCERCIE MYSLOVITZ DLA TYCH KTORZY BY TAM NIE MOGLI TRAFIC Z ROZNYCH POWODOW

Na poczatek mozemy to zrobic w inny sposob, czyli na zasadzie popularnych ostatnio podcastów. Audycje nie bylyby "na zywo", ale bylyby publikowane w formacie MP3 (do sciagniecia i odtworzenia w kazdej chwili). Koszty nieporownywalnie mniejsze i sama dostepnosc wieksza 🙂
    Jesli ktos jest chetny, goraco zachecam 🙂

v-tec
    Członek

Ja jestem chętny!
    Do ściągania podcastów oczywiście 😀

Baggins
    Participant

[quote:57ec31c35e]dybym ja byla bardziej smiala… bo tak to mialabym skad i jak (takie proste, zwykle radio netowe Razz )… na poczatek dobre Razz
    Ale ja bym sie bala, bo niesmiala jestem… Embarassed Embarassed[/quote]
    No i lekko taka glupkowata….

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.