Strona główna Działy Hyde Park Loty do Leeds

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ola_la
    Członek

mam pytanie: czy znacie jakieś bezpośrednie loty z warszawy do leeds??bo szukam i szukam i nic nie ma:( Były kiedyś z centralwings, ale zlikwodowano tą trasę. A może wiecie w jaki inny bezpośredni sposób się tam dostać?? (autokarem??) proszę o wszelkie wskazówki, pozdr.

ela1981
    Participant

Bezposrednio z Warszawy do Leeds to tylko autokarem mozesz dojechac- niepolecam (katorga za czasem wyzsza cene), ale masz inne mozliwosci (np: ryanair – z Lodzi lub Wroclawia do Notingham, Wizzair- z Warszawy do Liverpoolu, z Katowic do Sheffield (bardzo blisko) -od 19 wrzesnia) i mnostwo innych polaczen, najlepiej wejdz na strony i sprawdz co Cie najbardziej interesuje, ale to chyba najblizsze Leeds.

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ola_la wrote:

mam pytanie: czy znacie jakieś bezpośrednie loty z warszawy do leeds??bo szukam i szukam i nic nie ma:( Były kiedyś z centralwings, ale zlikwodowano tą trasę. A może wiecie w jaki inny bezpośredni sposób się tam dostać?? (autokarem??) proszę o wszelkie wskazówki, pozdr.

znajomi na stopa dojechali.. ;))

zabor08
    Członek

Możesz spróbować "KLM",to holenderskie linie lotnicze ,sprawdż bo bywają tańsze od tzw tanich lini lotniczych .Wiem bo z nich korzystałem.Wprawdze nie jest to w pełni pezpośrednie połączenie ,bo z przesiadką w Amsterdamie ale nie masz się o co martwić to są normalne linię i wszystko jest załatwiane za ciebie ,ty tylko zabierasz bagaż podręczny szukasz i właściwej bramki 😀 . Jedyny minus to to ,że nie ma czasu na rozejrzenie się po okolicy. 🙂

anka86
    Participant

nie mozesz isc po prostu do Orbisu lub innego biura…?? oni tam Ci wszystko powiedza co i jak a Ty nie bedziesz musiala szukac… 😉 8)

olszak
    Członek

nie bo to by bylo zbyt proste 8)

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.