Strona główna Działy Hyde Park Myslovitz w Leeds !!! -11 Lipca 2006

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek

W imieniu organizatorów serdecznie zapraszam na:

[b:a34fc96aab]Największe polskie wydarzenie muzyczne tego lata w północnej Anglii !!![/b:a34fc96aab][/color:a34fc96aab]

…..czyli pierwszy, polski koncert rockowy w Leeds!!!

Juz niedługo (11/07/2006) bedziemy gościć w The Leeds Irish Centre laureatów MTV European Music Awards w kategorii Best Polish Act -zespół [b:a34fc96aab]MYSLOVITZ [/b:a34fc96aab]

Wszystkie szczegóły znajdziecie tutaj: http://www.leeds.pl

Jeżeli macie jakiekolwiek pytania to ten post jest idealnym miejscem do uzyskania odpowiedzi.

Zapraszam!!!

(niestety ilość dostępnych biletów jest ograniczona ze wzgledów na pojemność klubu)

Mabrothax
    Participant

Na stronie leedds.pl napisane zostało, że bilety można dostać w "Polskim Ośrodku Katolickim"… ale nigdy tam nie byłem i nie wiem czy mają tam specjalne okienko "bileteria"?, czy bilety można zakupić w restauracji, barze, tudziesz w konfesjonale? 🙄
    Proszę o rychłą odpowiedź zawierającą ścisłe dane…i z góry za nią dziękuję.

Ostatnio byłem dwa lata temu na koncercie myslovitz i z chęcią popatrzę ponownie na Rojka skaczącego po scenie jak zając… 😆

Marta Klecz
    Członek

SUPER!!!
    Ja i moi znajomi idziemy napewno!!!
    Uwielbiam Myslowic i na koncercie bedzie na 100% zabawa przednia.
    Pozdrawiam.

MK
    Członek

W Polskim Ośrodku Katolickim bilety mozna kupic w sklepie, ktory znajduje sie przy wejsciu do duzej sali.

Dni i godziny otwarcia sklepu mozesz znalezc tutaj:
    http://www.leeds.pl/osrodek.php

Mabrothax
    Participant

Jeszcze raz dziękuję za inormację…
    Jutro na szczęście wypłata więc czym prędzej trzeba zaopatrzyć się w bilet, zanim znowu (jak to ma zwykle miejsce) pieniądze wskoczą mi na debet 🙄 …jak one mi to mogą robić? i to conajmniej raz w miesiącu. Swoją wiernością dorównują kobietom 🙄 …

Do zobaczenie na koncercie zatem…tym których tam zawieje.

gonia
    Participant

ja obowiazkowo bede!!! 😀 😀 😀

Asix
    Participant

Poprosimy wiecej informacji – o ktorej godzinie jest koncert ?

jackyl
    Participant

i jakie kawalki beda grane w jakiej kolejnosci? ;P

MK
    Członek

Witam,

Szczegolowa agende imprezy wlasnie ustalamy. MYSLOVITZ powinien rozpoczac wystep pomiedzy godzina 9 a 10 pm. Aczkolwiek przed glownym wydarzeniem wieczoru tez cos bedzie sie dzialo -szczegoly wlasnie ustalamy wiec jeszcze nie chcialbym nic zdradzac.

Radzilbym przyjsc do The Leeds Irish Centre ok. godziny 8.00 -od tej godziny bedzie mozna wejsc do klubu -im wczesniej tym lepsze miejsca :).

pozdrawiam,

Marcin

Gienia
    Participant

to ten koncert jest na siedzaco??

olszak
    Członek

nie na lezaco 8) 😆 w sumie koncert na siedzaco ? to bylaby jakas kpina szczegolnie przy rockowej kapeli , rozumiem koncer pianistyczny ale to ? 😉

MK
    Członek

no…. raczej to nie bedzie koncert nie na siedzaco 🙂

(piszac "lepsze miejsca" mialem na mysli -blizej sceny :wink:)

olo
    Członek

Z tego co jest napisane na stronie wynika ze bilet mozna kupic tez wysłkowo ale czy da rade zrobic przelew aniekoniecznie czekiem?
    Jak daleko jest od dworca PKP 😉 tek klub? Znaczy sie ile czasu zajmie mi tam spacerek?
    Pozdrawiam i mam nadzieje ze dozobaczenia na koncercie 🙂

v-tec
    Członek

Hmmm… nie chcę (znowu!) wyjść na marudę i skąpca, ale imprezka tanią nie będzie 🙁 2 bilety to Ł30, dojazdu i innych kosztów nie licząc… Trochę dużo za to żeby usłyszeć: I nawet kiedy jestem sam, blablablabla, wszystko w d*** mam, czy jak tam to szło. Z drugiej strony pierwszy występ polskiej grupy w Leeds… Gonna think about it…
    [Chyba że zrobimy akcję obywatelskiego nieposłuszeństwa i wymusimy na MK dostosowanie cen biletów do naszych skromnych dochodów 8) ]

MK
    Członek

Witam,

1. Bilety mozna kupic przez internet. Zeby tak sie stalo prosze o wypelnienie i wyslanie formularza, ktory specjalnie w tym celu przygotowalismy. Jesli chodzi o platnosc -to najlatwiej jest wyslac czek na moj adres. Mozna tez przelac pieniadze na konto (nr moge wyslac e-mailem). Bilety sa zagwarantowane na 100% po otrzymaniu platnosci.
    Mozemy sie umowic na odbior (i platnosci) wczesniej zamowionych biletow bezposrednio przed koncertem -aczkolwiek wolalbym uniknac takiego rozwiazania.
    W przypadku pytan prosze o e-maila: leeds@leeds.pl

2. The Leeds Irish Centre znajduje sie ok. 25-30 min "spacerkiem" od stacji kolejowej. Koszt taksowki to ok. 5-7 GBP. Mozna tez dojechac z centrum autobusami First nr 18, 18A, 37, 40, 56.

3. Przed ustaleniem ceny biletu przeprowadzilismy male badanie marketingowe. Dla wiekszosci osob z ktorymi rozmawialem cena biletu, ktora rowna sie max ok. 3 godziny pracy jest do zaakceptowania. Dla porownania wstep na koncert Myslovitz, ktory odbyl sie kilka dni temu w Londynie, kosztowal 17 GBP (20 w przypadku zakupu biletow przed koncertem). Wstep do dyskotek w centrum Leeds to najczesciej wydatek 8-20 GBP. Nasza cena biletow, ktora niestety nie moze byc zmieniona, wynika z kalkulacji kosztow.

Niemniej, wydaje mi sie, ze 15 GBP za wstep na pierwszy polski koncert rockowy w Leeds, ktory bezwatpienia bedzie najwiekszym polskim wydarzeniem muzycznym tego lata w polnocnej Anglii -nie jest cena zaporowa 🙂

pozdrawiam

Marcin

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.