Strona główna Działy Hyde Park Polska – Niemcy na żywo w polskim klubie!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Ośrodek polski na Chapeltown serdecznie zaprasza na kolejny mecz (Polska- Niemcy) na żywo, z cyfrowego projektora!
    Obraz wielki jak w kinie, dźwięk stereo, duża sala, a na zewnątrz…
    grill, mały piknik przy tej okazji, oraz to co równie wspaniałe czyli INTEGRACJA.
    Wczoraj widziałem przygotowania kulinarne…hamburgery, kurczaczki…
    Ludzie: przychodźcie bo nawet jak przegramy (a jest to wielce prawdopodobne… 😳 😥 ), to przynajmniej można będzie nacieszyć się spotkaniem znajomych, piwkiem, i dobrym, polskim jedzeniem!
    Zapraszamy serdecznie! Potem to już nie ta atmosfera będzie…
    Dzisiaj mecz o wszystko. Starsi wiekiem powspominają pewnie słynny półfinał z 1974 roku.
    Otwieramy od 18:00. Początek meczu o 20:00.
    Przybywajcie! 🙂 🙂 🙂

gonia
    Participant

Tym razem bede napewno 😀 😀 😀
    do zobaczonka 🙂

jackyl
    Participant

tylko nie zapomnijcie chusteczek.. ;P

Nikodem D
    Członek

piekny byl mecz.Niemcy spuchli i sedzia musial kogos zdjac z boiska.kapitalizm w Europie jednak wygrywa.A szkoda ze nie demokracja.

lili
    Participant

Mecz faktycznie fantastyczny szkoda ze bramka mimo wszystko nie na nasza korzysc.. Troche bledow moze i do unikniecia ale i tak gralismy z druzyna macniejsza 🙁 wielkie brawa dla naszych.. jeszcze mnie gardlo boli.. szkoda ze nie moglam byc w Leeds
    😥 😉

gonia
    Participant

aa mi sie udalo byl w Polskim osrodku..i bylo super..no coz dostalismy w dupe…co za dol…ale mimo wszystko grali o wiele lepiej niz poprzednio…a ta bramka taka z nie nacka…zal….
    🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gonia wrote:

…a ta bramka taka z nie nacka…

No tak, niemcy świnie strzelili znienacka, mogli chociaż naszych uprzedzić że będą strzelać 8)
    Pierwszy spieprzony mecz nam się teraz czkawką odbija… gdyby nie to, nie byłoby dzisiaj tragedii…
    A Niemcy wcale tak dobrze nie grali 😀

gonia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

v-tec wrote:

gonia wrote:

…a ta bramka taka z nie nacka…

No tak, niemcy świnie strzelili znienacka, mogli chociaż naszych uprzedzić że będą strzelać 8)
    Pierwszy spieprzony mecz nam się teraz czkawką odbija… gdyby nie to, nie byłoby dzisiaj tragedii…
    A Niemcy wcale tak dobrze nie grali :D[/quote]

no oczywiscie mogli chociaz wyslac sms’a czy cos.. 😆 8) 8) 😆 8)
    a tu tak jakos bez ostrzezenia…ja nie wiem czy tak w ogole jest dozwolone… 😉
    a wlasciwie chodzi mi o to ze wiesz w dodanych minutach taki cios… 🙁

jackyl
    Participant

za cztery lata.. polska mistrzem swiata ;))

HardcoR
    Participant

jackyl wrote:

za cztery lata.. polska mistrzem swiata ;))

i tak co czery lata juz sobie powtarzamy:>>

ehh, szkoda gadac 😕

jackyl
    Participant

moze nasze pra pra pra.. dozyja tej chwili..

chyba ze wtedy mistrzostwa swiata to bedzie kilka druzyn, Europa, Ameryka, Chiny.. ;))))

lili
    Participant

ale chociaz badzmy dobrych mysli… cz cztery lata Polska mistrzem świata… pytanie tylko w czym 😉

Mabrothax
    Participant

lili wrote:

ale chociaz badzmy dobrych mysli… cz cztery lata Polska mistrzem świata… pytanie tylko w czym 😉

Ja bym stawiał, na bobsleje… o ile ktoś wpadnie w porę na pomysł zakupu takowego dla polaków 🙄

olszak
    Członek

ja bym obstawial carlling 😀 podobno mamy niezla ekipe na olimpiade 8)

jackyl
    Participant

moze malysza namowimy na narty wodne i wprowadzimy do igrzysk..? ;))

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.