Strona główna Działy Prawo HOME OFFICE

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    7sisters
    Participant

Nie zadne podsumowanie tematu tylko kretynska forma reklamy. W moim przypadku przynoszaca efekt odwrotny do zamierzonego.

Nie pozdrawiam.

Anonim
    Gość

przepraszam, to już nie wolno odpowiadac na posty w postaci linkow? przecież jak ktos nie chce, to nie musi korzystac.

7sisters
    Participant
    ”dzidka” wrote:

przepraszam, to już nie wolno odpowiadac na posty w postaci linkow? przecież jak ktos nie chce, to nie musi korzystac.

Mozesz sobie odpowiadac na posty nawet w postaci supelkow, byleby to bylo zgodne z tematem dyskusji. A nie bylo.

fatamorgana
    Participant
    ”dzidka” wrote:

Przykro mi, ale to znowu ja…
    A jeszcze bardziej mi przykro, że nic do Ciebie nie dotarło i próbujesz wciskać na chama tę kryptoreklamę nam wszystkim… i wszędzie. 😡 😕 😯 👿
    Aha, nie opowiadaj bajek, że zabieramy komuś pieniądze za skasowane ogłoszenia… Zostaną zwrócone co do pena.
    Wystarczy się zgłosić… tak samo jak po ustalenie czy i jak można was zareklamować na naszym serwisie…
    Dzidka, nie wiem czy wiesz, ale już do mnie ktoś napisał, że się wygłupiasz i robisz sobie i "temu" serwisowi złą reklamę.
    ❗ 😕

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.