Strona główna Działy Hyde Park zastąpię kogoś w pracy na tydzień

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    eluchna
    Participant

bedę w leeds od dnia 26 czerwca do 30 czerwca
    jeśli ktoś wybierałby się na urlop do polski i szukał kogoś w pracy na zastępstwo na ten tydzień to chętnie się zgłaszam
    Ponieważ jadę odwiedzić rodzinę do leeds na tydzień
    a podróż dość droga to z chęcią odpracowałabym ten bilet

ela1981
    Participant

Zgodnie z twoim postem przyjezdzasz 26.06 i wracasz 30.06 czyli bedziesz w Leeds 3 pelne dni (niewazne moze nawet 5) i chcesz kogos zastapic w stalej pracy?
    Are you crazy? 😯

Mabrothax
    Participant

Eluchno
    Jedziesz w odwiedziny do rodziny. Ciesz się z tym i czerp satysfakcję z każdej chwili spędzonej z nią (tymbardziej, że jest to tylko marne parę dni) a nie zaprzątasz sobię głowę bzdurami (tymbardziej absurdalnymi bzdurami) 🙄

eluchna
    Participant

ja wyjezdzam 24 dojade 25 bo jade autobusem a wracam 1 lipca i dojade do polski 2 licpca wiec cale 5 dni bede w leeds
    niestety ledwo co kupilismy mieszkanie w polsce no i tak wyszlo ze rodzina nie moze mi kupic biletu bo z praca niezbyt
    a bilet w ta i spowrotem 660 pln
    wiec tak mysle nad odrobieniem częsci tego by az tak nie naruszac budzetu domowego

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    eluchna wrote:

ja wyjezdzam 24 dojade 25 bo jade autobusem a wracam 1 lipca i dojade do polski 2 licpca wiec cale 5 dni bede w leeds
    niestety ledwo co kupilismy mieszkanie w polsce no i tak wyszlo ze rodzina nie moze mi kupic biletu bo z praca niezbyt
    a bilet w ta i spowrotem 660 pln
    wiec tak mysle nad odrobieniem częsci tego by az tak nie naruszac budzetu domowego

Dziewczyno kochana, kto przy zdrowych zmysłach kupuje bilet na autobus za 660 zł? Jeżeli wyjazdu nie jest pilny i ze względu na wyższą konieczność, możesz miesiąc przed wyjazdem kupić bilet na samolot za tę samą cenę. Jeżeli kupisz dwa miesiące wcześniej, zapłacisz połowę z tego. W zeszłym roku za 100 funtów leciałem do Polski i z powrotem z całą rodziną – w sumie trzy osoby.

prostak
    Członek

dziewczyno kup fajki i sprzedaj je tutaj

Marta Klecz
    Członek

pomysl z fajkami chyba najlepszy.
    Ponadto alkoholchyba tez sie oplaca…chociaz nie wiem jak to sie ma z cenami tutaj-bo nie kupuje to nie wiem.
    Moze chcialabym mi pomoc porobic w ogrodzie?
    Popielic…i wogole

anka86
    Participant

wez sztange czerwonych marlboro i litr zobrowki 😉

olszak
    Członek

i kilo koksu 😯 😀

jackyl
    Participant

dla mnie sztange lucky strikow lightow.. nawet ze 2 lykne.. 😀

eluchna
    Participant

z fajkiami to nie wypali bo dla brata wezme 10 paczuszek L&M
    pomysle nad alkoholem
    bilet 660 w 2 storny niestety autobusem
    ale.. to i tak najtaniej jesli chodzi o inne srodki komunikacji
    co do wczesniej zamawianego biletu to na paxdziernik mam juz wykupione bilety te za 1 zl
    mam w leeds cala moja rodzine mimo iz sa tam 2 osoby
    niesety jedna teraz stracila prace Wiec jest na utrzymaniu tej drugiej
    nei widzialam ich od ponad pol roku i bardzo mi sie teskni
    urlop na pazdzierik dostane na 100% ale ten pod koniec czerwca to dowiedzialam sie niedawno bo ze wzg na okres wakacyjny to jest ciezko o urlop bo ja pracuje w firmie gdzie jestem najmlodsza osoba i jak komus wypadnie cos to nie bedzie mial kto mojego stanowiska zastapic
    specjalnie musialby ktos przyjezdzac z innego miasta
    Powiem tak u nas dostaje sie urlopy ale od razu sie slyszy: ale nie plac zaliczek na wyjazdy bo niewiadomo czy dostaniesz urlop na pewno
    wiec wpadlam na pomysl ze postaram sie odpracowac chociaz czesc tego biletu a przy okazji zobacze jak wyglada leeds do ktorego tak czesto paczki wysylam 🙂 i w ogole usciskam najblizszych – bo to jest teraz dla mnei najwazniejsze :)))

eluchna
    Participant

a jak to jest u Was z fajkami?
    nikt Wam nie wysyla z rodziny?
    np. 10 szt L&M to ok 48zl jak sie czasami uda taniej kupic w supermarkecie na promocji to 43,50 do tego niecałe 16 zł za polecony piorytet i do tego koperta babelkowa za niecale 2 zl to daje ok 66 zl a fajek jest na caly tydzien 🙂

ela1981
    Participant

Ja na poczatku prosilam o takie przesylki (dla meza) swoich rodzicow, ale ile mozna ich ganiac. To jest dobre na poczatku, kiedy jestesmy w szoku cenowym, potem jak sie przyzwyczaimy do zarobkow to i do cen trzeba, a poza tym to polskie fajki mozna kupic za 25 funtow (czasem taniej) za karton to nie jest zle, biorac pod uwage, ze nie liczymy na kogos i nie ryzykujemy zaginieciem paczki. Niektorzy pala tyton to tez chyba nie najgorzej wychodzi cenowo, tyle ze trzeba skrecac. Na a to dobra motywacja do rzucenia.

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.