Strona główna Działy Hyde Park Pozdrowienia z Irlandii od Taquilli !!!

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Taquilla
    Członek

Witam wszystkich forumowiczow i serdecznie pozdrawiam z upalnej (przez ostatnie 2 tygodnie) Irlandii. Swego czasu mialem wielka przyjemnosc spotkac wielu z was na meeteng’u w leeds kilka miesiecy temu w chwili gdy nieznane mi byly losy jakie mna targna… Dzis od dwoch miesiecy zamieszkuje i pracuje w Republice Irlandii zaledwie 4 km od granicy Zjednoczonego Krolestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Polnocnej w ktorym czesto bywam. W koncu mam stale lacze ktore pozwala mi na pelne korzystanie z dobrodziejstw interneta. Kozystajac z tego dobra wracam na strone leeds.pl i w tym miejscu pragne wszystkich serdecznie pozdrowic. Miesiac temu mialem okazje byc w Leeds ale niestety na tyle krotko ze nie mialem mozliwosci na wiecej niz na zalatwienie swoich spraw. Mam nadzieje ze jeszcze bedzie mi dane spotkac sie kiedys z wami na co szczerze licze. Goraco pozdrawiam.
    Grzegorz
    Taquilla

fatamorgana
    Participant

Niezmiernie miło widzieć ponownie naszą imprezową duszę towarzystwa…
    Cieszę się, że Ci się udało zaczepić jakoś konkretnie. A jak będę w tamtych stronach to na pewno wpadnę do Ciebie…
    Gdzie to jest jeśli nie tajemnica?
    Serdecznie pozdrawiam…

Taquilla
    Członek

Mieszkam i pracuje 200 mil od Leeds w linii prostej. Dokładnie – w miescie Dundalk ktore lezy na wschodnim brzegu Irlandii w polowie drogi miedzy Dublinem i Belfastem tuz przed granica Irlandzko-Irlandzka do ktorej mam 4 km od miejsca gdzie mieszkam. Wczesniej oraz za sprawa pracy jaka wykonuje udalo mi sie zjezdzic niemal cala wyspe, raz wyslano mnie nawet na wyspy Aran na ktore polecialem 8-osobowa cesna zanim do ktorej wsiadlem warzono mnie … 🙂 Zapraszam na wyspe i do siebie.

Pozdrawiam jeszcze raz
    Taquilla

"…pojawiam sie i znikam…" – nucil murzyn przechodzac przez jezdnie po zebrach.

gonia
    Participant

eee tequilla….
    fajnie cos od ciebie przeczytac…
    pozdrowka slemy i 3maj sie cieplutko 🙂

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.