Strona główna Działy Hyde Park Mecz Polska – Ekwador @ WALKABOUT

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rafa3l
    Członek

Witam.
    Jako ze niektorzy maja daleko do polskiego osrodka, wybieramy sie w kilka
    osob do walkabout’a gdzie bedzie prezentowany w/w mecz.
    Jesli ktos zainteresowany to zapraszamy

pozdrawiam 😀

gonia
    Participant

No wlasnie gdzie sie wszyscy wybieraja by ogladnac dzisiejszy mecz????

v-tec
    Członek

No panowie, nie widzicie że Gonia nie ma pomysłu gdzie oglądać mecz? Jakoś nie mogę uwierzyć, że nikt nie chce zaprosić takiej fajnej dziewczyny na wspólne oglądanie! Zauważcie że dziewczyna wyraźnie interesuje się piłką, gdyby tak jeszcze gotowała – toż to marzenie każdego faceta!!!

Qurde, Gonia, zaraz nie wytrzymam wsiądę w samochód i zamelduję się u ciebie, skoro młodzi zawodzą, a fajny pub to już jakiś się znajdzie 😛
    Podaj tylko namiary, już otwieram http://www.multimap.co.uk ..

gonia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

No panowie, nie widzicie że Gonia nie ma pomysłu gdzie oglądać mecz? Jakoś nie mogę uwierzyć, że nikt nie chce zaprosić takiej fajnej dziewczyny na wspólne oglądanie! Zauważcie że dziewczyna wyraźnie interesuje się piłką, gdyby tak jeszcze gotowała – toż to marzenie każdego faceta!!!

Qurde, Gonia, zaraz nie wytrzymam wsiądę w samochód i zamelduję się u ciebie, skoro młodzi zawodzą, a fajny pub to już jakiś się znajdzie 😛
    Podaj tylko namiary, już otwieram http://www.multimap.co.uk ..

no widzisz…nikt sie chyba tutaj po pub’ach nie szlaja w celu ogladniecia meczu…ja tutaj taki maly wywiadzik robie co kto gdzie i kiedy…??? 😆 😆 😆 😆
    Pilka sie interesuje ale glownie przy takich wiekszych wydarzeniach jak to…oto co do gotowania..no powiedzmy ze jestem idealem hehehehe umiem i lubie…:)ale tylko wtedy gdy nie jestem zmuszona
    😆 😆 😆 😆

gonia
    Participant

No coz zostalam w domciu ze znajomymi ogladnelam meczyk przy piwku….
    ………………………..
    co za szkoda przegralismy…. 😕 🙁
    moze nastpnym razem bedzie lepiej…

Marta Klecz
    Członek

KUUUUUUUUURDE!!!!!!!
    A Ekwadorem?
    LEEEEEEE……
    Slabo gralismy.Szkoda.
    Ja tez ogladalam w domu.

gonia
    Participant

Jak dla mnie to troszke wolno pilka byla rozgrywana…mogli sie chlopcy troszke bardziej sprezac z podchodzeniem do bramki…. 🙁

olszak
    Członek

gdybym byl wsrod tych 35 tys naszych na stadionie czylbym sie lekko oszukany… coz JA-NAS na tych mistrzostwach nie widze… 🙂 Pozdrawiam moze z Niemcami nam pojdzie ? LOL

Niccolas
    Członek

ale w glosie angielskiego prezentera bylo slychac wyrazne poparcie dla Polski, niestety na koniec tylko zal i wspolczucie…. 😥

v-tec
    Członek

Beznadziejnie było… 🙁
    Jaki jest jeszcze sens bycia Polakiem? Nawet w piłkę nie umiemy grać…
    Chyba wystapię o angielski paszport

jahim
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Beznadziejnie było… 🙁
    Jaki jest jeszcze sens bycia Polakiem? Nawet w piłkę nie umiemy grać…
    Chyba wystapię o angielski paszport

V-tec : wydaje mi sie ze nie na miejscu ten komentarz! Zmienisz obywatelstwo i co ci to da ? Lepiej staraj sie byc lepszy sam w sobie a nie pokazyjac ze jestes Anglik, Portugalczyk czy Brazylijczyk.
    taka moja skromna sugestia!

Pozdrawiam,
    Rafal

v-tec
    Członek

Zmienisz obywatelstwo i co ci to da ?

Jak to co? Nie będę musiał wstydzić się przed Anglikami czy innymi podczas mistrzostw. W ogóle nasz kraj jest pośmiewiskiem całego cywilizowanego świata. Mamy prezydenta kaczkę o wysokości 1,50m, druga kaczka nie umie zaśpiewać hymnu, obaj nie umieją poprawnie złożyć zdania a są profesorami, nie mamy autostrad a zamiast domów mamy bloki, za to mamy najwięcej kościołów na km2… No i przegrywamy z Indianami uprawiającymi kokę… żenada na całej linii… pocieszcie mnie bo się rozpłaczę 🙁

fatamorgana
    Participant

Kurde, V-Tec! Miało być o meczu, a Ty tu z Kaczorami i polityką wyjeżdżasz!!!
    Póki co, nie mamy działu "dyskusje polityczne".
    I jeszcze mamy Cię pocieszać…
    No wiesz co, ja to raczej Cię dobiję a nie pocieszę. 😀 😀 😀 😆 😆
    Wymieniłbym jeszcze wiele, wiele kolejnych powodów do braku radości bycia Polakiem, ale na początku mojego debiutu na forum już o tym pisałem…
    A najgorsze jest to, że masz rację. 😳 😥 😕 😥
    Mecz w ośrodku polskim był fajnym wydarzeniem towarzyskim…
    Niezły tłum, barbecue, atmosfera i…ten nieszczęsny obciach…
    A pisałem poprzednio, aby chociaż Rasiaki i spółka coś pokazali dobrego… 😡

v-tec
    Członek

Tak, dobij mnie, cos I can’t carry on any longer…. 😕

A co do piłki to mam radę wyrzucić janasa (i tak to zrobią) i zatrudnić dobrego trenera z zaganicy który jest poza pzpn-owskimi układami nie pije z nimi wódki i zuduje porządną drużynę (tego oczywiście nie zrobią). Pieniądze? Mniej płacić patałachom dopóki nie zaczną dobrze grać, a z oszczędności opłacić trenera.

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.