Strona główna Działy Wieści z Polskiego Centrum 09.06.2006 -Centrum Polskie zaprasza na mecze -duży ekran

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Ośrodek Polski na Chapeltown informuje, że dopiero co zakupił cyfrowy projektor z ekranem znacznie większym od typowych telewizyjnych.
    Właśnie wróciłem z "zawieszania" tego ekranu…
    Jeśli nie macie się gdzie podziać, nie możecie już patrzeć na swój TV i jego mały ekran, chcecie poczuć "uderzenie dźwięku transmisji stereo", szukacie nowych znajomości i chcecie spędzić miło czas w polskim gronie przyjdźcie! Integrujmy się!
    Organizujemy wspólne, polskie kibicowanie już od jutra!
    Mamy 250 miejsc na dużej sali, niezły sprzęt, bar i….SWOJE MIEJSCE, a nie wśród uznających tylko swą drużynę Anglików.
    Warto przyjść i w swojskiej atmosferze pokibicować naszym.
    ZAPRASZAMY SERDECZNIE już od jutra!!!
    Wszystkie mecze Polaków będą jak osobna impreza w polskim klubie.
    Aha! Będzie jedzenie i picie, aby oprócz ducha i ciało mogło się czymś nacieszyć…
    Start już jutro o 19.00 , a początek meczu o 20:00 (czas tutaj oczywiście).

v-tec
    Członek

Wow, a to się szarpnęli! Sam bym chętnie przyszedł, gdybym miał bliżej, chociaż mój tv do małych nie należy i stereo też mam 🙂 No i będę oglądał na tvp, bo komentarz szpakosia solą każdego meczu jest.. 😆

KwiateK
    Participant

Relacja z imprezy autorstwa fatamorgany w naszym serwisie 🙂

http://www.leeds.pl/artykuly_one.php?id=56

Pozdrawiam:)

Mabrothax
    Participant

A może po tej całej aferze sportowej (a nie potrwa to długo biorąc pod uwagę problem z przedwczesnym… spadkiem formy polskiej drużyny) rozpoczną się się projekcje i pokazy czegoś bardziej pożytecznego.
    Mam tu na myśli filmy dokumentalne i edukacyjne… mógłbym podzielić się swoimi zbiorami. Mam same perełki, np. "Przepisy BHP w trakcie ataku nuklearnego", albo "Jak rozpoznać komunistę w tłumie?"
    Wierzę, że nie tylko mnie interesują tak przejmujące i ciekawe zarazem rzeczy…a może się mylę 🙄

A tak na serio: czy ten rzutnik będzie służył do "rzucania" czegoś innego aniżeli tylko zjawisk sportowych?

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mabrothax wrote:

A może po tej całej aferze sportowej (a nie potrwa to długo biorąc pod uwagę problem z przedwczesnym… spadkiem formy polskiej drużyny) rozpoczną się się projekcje i pokazy czegoś bardziej pożytecznego.
    Mam tu na myśli filmy dokumentalne i edukacyjne… mógłbym podzielić się swoimi zbiorami. Mam same perełki, np. "Przepisy BHP w trakcie ataku nuklearnego", albo "Jak rozpoznać komunistę w tłumie?"
    Wierzę, że nie tylko mnie interesują tak przejmujące i ciekawe zarazem rzeczy…a może się mylę 🙄

A tak na serio: czy ten rzutnik będzie służył do "rzucania" czegoś innego aniżeli tylko zjawisk sportowych?

Oho, Mabrothax wreszcie wrócił!!!
    I od razu nie doczytał poprzedniego odnośnika i treści tekstu/ relacji z piątkowego wieczoru…
    A tam wyraźnie pisze jakie są plany użytkowania tego sprzętu….
    Wiadomo że takich cacek nie kupuje się na jedną okazję…
    Witaj ponownie wśród nas, Mabrothax…

gonia
    Participant

A jak sprawa wyglada z jutrzejszym meczem 🙂
    Niemcy-PL???
    wiem ze wielu nie daje zbyt duzych szans druzynie janasa na wygranie …ale czy ktos gdzies cos przy piwku w towarzystwie… 8) 😆 8) 😆 8) 😆 8) 😆
    ???????
    moze ostatnim razem nigdzie mi sie wydostac z domku nie udalo…
    ale tym razem to juz napewno …
    tylko tak sie zastanawiam czy PL miejscowce po raz kolejny jest meczyk wyswietlany? Fatamorgana wiesz cos moze o tym?
    pozdroweczka 😀 8)

fatamorgana
    Participant

Jaaasne że jest transmisja!!!!
    Patrz new topic : POLSKA – NIEMCY Na żywo!
    Widzimy się w polskim klubie?
    Pozdróweczka Goniu.

gonia
    Participant

Bede bede do zobaczonka i pozdroweczka 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.