Strona główna Działy Hyde Park W drugiej rundzie WC ENGLAND vs. POLAND – WYGRYWAMY!!!

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    moro_ns
    Członek

Wasz świat TUTAJ się posypie czy raczej "z podniesionym czołem" wkroczycie w rzeczywistość ? Wasze przewidywania i obawy ? Może Anglikom spadną maski uprzejmości…

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    moro_ns wrote:

Wasz świat TUTAJ się posypie czy raczej "z podniesionym czołem" wkroczycie w rzeczywistość ? Wasze przewidywania i obawy ? Może Anglikom spadną maski uprzejmości…

Na szczescie moje "podniesione czolo" w zaden sposob nie zalezy od wyników reprezentacji (naszej?), ani zadnej innej. Pileczka to dla mnie jedynie jakis rodzaj widowiska i nie wazne kto gra, bardziej interesuje mnie – jak gra. Dlatego podoba mi sie portugalska pilka – tanczacy na murawie chlopaki. I teksty komentatorow tez sa niezle 🙂

Sandgirl
    Członek

Mi tam sie podoba najbardziej, jak przyjezdzam do domu i moj kochany osmioletni braciszek opowiada jakis tam mecz… to dopiero jest cos pieknego!! Hihi 🙂 Ostatnio podczas meczu Polska – Ekwador jak weszlam do pokoju na chwilke, to mi opowiadal, jak sedzia sie pomylil, bo Zurawski (ale glowy nie dam) byl tak blisko bramki, ale sedzia powiedzial ze to spalony, a spalonego nie bylo…. etc… hihihi 🙂 😀 😀 (zebym ja wiedziala dokladnie co to ten spalony 😛 )
    A co do tematu, to jakos by to nie zmienilo chyba nic.

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.