Strona główna Działy Hobby RYANAIR kontra LOT

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Przeczytałem i widzę że to oświadczenie ryanaira jest napisane bardzo ostrym wręcz wojennym językiem. Nazywanie lotu czy jakiejkolwiek konkurencyjnej linii 'rabusiami’ którzy 'oskubują bezbronnych klientów’ to mim zdaniem przesada. Klienci nie są głupi i nawet bez podobnych obraźliwych oświadczeń potrafią zauważyć kto oferuje najlepsze usługi za najniższą cenę a następnie z nich skorzystać.

kunegunda
    Participant

dlamnie najwazniejsza nie jest cena tylko czas dotarcia do domu. Chodzi mi o calkowity czas wyjscia z mieszkania w leeds i wejscie do domu w polsce. dlatego dla mnie najlepiej wypada trasa Leeds-Praga calkowity czas wynosi 7 godzin

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

dlatego dla mnie najlepiej wypada trasa Leeds-Praga calkowity czas wynosi 7 godzin

a jezeli mozna zapytac to czym z Pragi że tak szybko do Polski bo pociąg to troche jedzie??

v-tec wrote:

Przeczytałem i widzę że to oświadczenie ryanaira jest napisane bardzo ostrym wręcz wojennym językiem. Nazywanie lotu czy jakiejkolwiek konkurencyjnej linii 'rabusiami’ którzy 'oskubują bezbronnych klientów’ to mim zdaniem przesada. Klienci nie są głupi i nawet bez podobnych obraźliwych oświadczeń potrafią zauważyć kto oferuje najlepsze usługi za najniższą cenę a następnie z nich skorzystać.

Ryanair znany jest z tego że ma dosyc "ostry marketing" jeżeli można to tak nazwać. (oraz z lądowania na lotniskach oddalonych 40-50km od celu przenaczenia i dowożenia busem z tegoż lotniska do miasta)

v-tec
    Członek

kunegunda wrote:

dlamnie najwazniejsza nie jest cena tylko czas dotarcia do domu. Chodzi mi o calkowity czas wyjscia z mieszkania w leeds i wejscie do domu w polsce. dlatego dla mnie najlepiej wypada trasa Leeds-Praga calkowity czas wynosi 7 godzin

Wnioskuję że twój domek jest gdzieś na Dolnym Śląsku. W takim razie także połączenie Nottingham (East Midlands) – Wrocław ma sens. Do Pragi się fajnie leci, ale potem to już tragedia, z lotniska na dworzec busem i metrem z przesiadkami (no chyba że się korzysta z taxi) i potem pociągi, raczej nie ekspresowe… 😀
    Pozdro dla wszystkich Wrocławiaków i Dolnoślązaków

kunegunda
    Participant

hjakim busem jakim pociagiem ludzie jest taki wynalazek jak samochod
    rodziny w polsce nie macie czy jak ??

HardcoR
    Participant

kunegunda wrote:

hjakim busem jakim pociagiem ludzie jest taki wynalazek jak samochod
    rodziny w polsce nie macie czy jak ??

znacie taki wynalazek i macie rodzine ale nie kazdemu sie kalkuluje jechac 450km w jedna strone i za kilka dni wracac do Pragi.
    Tak z ciekawosci pytalem bo znam to polaczenie i myslalem ze moze jakies alternatywne polaczenie Czechy-Polska jest:>

😕

kunegunda
    Participant

jest piesze 😆

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.