Strona główna Działy Praca Pośredniaki w Leeds adresy, numery telefonów, opinie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 286)
  • Autor
    Wpisy
    nataszka
    Członek

Oczywiście ,że udam się do tej agencji.Proszę trzymać mocno kciuki za Nataszkę ,która dziękuję Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi.Buziole !!!

cyklop
    Participant

nataszka ,powodzenia , 😀 bedzie ci potrzebne

gonia
    Participant

Fata
    ohh ty jak zwykle wiecej gadasz niz wiesz, tak sie sklada ze w wiekszosci miejsc pracy jezyk jest potrzebny i to bardzo ze wzgledu na bezpieczenstwo i latwosc komunikowania sie.
    Jesli chodzi o prace przy pakowaniu bizuteri z Majora to moge Ci juz powiedziec ze tak wymagamy znajomosci jezyka na poziomie komunikatywnym z powodow wyzej wymienionych.
    Nataszka- przyjdz albo zadzwon i umow sie na spotkanie na rejestracje… lecz przygotuj sie na konwersacje w jezyku angielskim
    a tak poza tym nikt nie wymaga nie wiadomo jakiej dobrej znajomosci jezyka, ale na zdrowy rozsadek chcesz tu pracowac, zyc to naucz sie "jakos" komunikowac z otaczajacym Cie swiatem.
    Pozdrowka 🙂

cyklop
    Participant

calkowicie ,sie zgadzam z gonia ,juz we wszystkich agencjach wymagaja znajomosci jezyka,,ale skoro f zna takie gdzie nie trzeba to moze sie sam udac 😀 pozdro 😀

nataszka
    Członek

No witam!
    Byłam dziasiaj w Majorze i niestety Pani poinformowała mnie iż nie mają pracy na pół etatu i nigdy nie mieli.Spytałam czy daloby rade chodzić np.poniedziałek,środa,piątek na 8h bo codziennie nie dałabym rady,gdyż pracuje już na night shift.I odpowiedź brzmiała NIE!!Pomóżcie jeżeli ktoś ma namiary na jakieś miejsce lub agencje gdzie mogę dostać pracę na 4h lub co drugi dzień.Będę wdzięczna.Pozdrawiam!!!

Anonim
    Gość

W gazetach poszukaj. Nawet przez net. Jakieś sprzątanie czy coś 🙄

cyklop
    Participant

dora ci dobrze radzi ,jesli pracujesz na nocki to wez sobie sprzatanie od 6 rano w okolicach pracy ,ogloszenia znajdziesz w jobs today ,wydawane w kazda sobote ,lub wejdz na ich strone internetowa ,jest tego zawsze sporo 😀

Anonim
    Gość

Nawet na stronie gazety Telegraph and Argus są ogłoszenia nie tylko z Bradford.

cyklop
    Participant

no prosze tego nie wiedzialem i ja 😀

Ma?a30
    Participant

Ludzie piszcie wszystko co wiecie na temat agencji Jark Recruitment z Wakefield. Zle oraz dobre jej strony, o swoim pracodawcy, wyplatach, urlopach, zaleglosciach w platnosciach, czy dodatkowych pensjach na swoim koncie. Wszystko co tylko wiecie.

kubaroo
    Participant

nazwa mowi sama za siebie, nie wiem za duzo na temat tej agencji, ale nie slyszalem zbyt dobrych opinii, sprobuj moze na nasze-wakefield.pl, to stronka o wakefield, kolesie ja robia, aktualizowana codziennie, admin jest praktycznie nonstopi odp na pytania

wioslarz
    Członek

poszukuje nr telefonu do agencji major ,bioro znajduje sie na drodze do rothwell,w kierunku arli wlasnie,pracuje tam Pani Ania,,w ramach wskazowki podam ze oni daja prace w gryfinie na beestonie.
    Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam

alutka
    Participant

jeśli nie zmienili to nr jest taki 01132762000 lub kom 07962648161 co do gryfina to tam praca jest ale przeważnie na telefon czyli dzwonią do ciebie jeśli potrzebują pracownika:) ale może sie coś zmieniło 🙂 pozdrawiam

gosiak432
    Participant

0113 276 2000 adres 2 Madison Court, Quayside Business Park Hunslet , Leeds LS10 1DJ

wioslarz
    Członek

dzieki wszystkim za pomoc
    po`drawiam i powodzenia rzycze

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 286)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.