Strona główna Działy Praca Pośredniaki w Leeds adresy, numery telefonów, opinie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 271)
  • Autor
    Wpisy
    neonka
    Członek

🙂

kami
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    neonka wrote:

The Best Connection w centrum Leeds, tam pracuje Polka i rejestruje rozmawiajac z toba po polsku, ale nie licz ze szybko znajda ci prace 😀

ewentualnie Aadept, lecz pomimo tego ,ze pracuje tam Polak i Polka to trzeba z nimi po angielsku :]

co do agencji The BEst Connection to ja mam inne zdanie. mila i sympatyczna obsluga nawet po Polsku to fakt . ale jesli naprawde szukasz pracy to ja dostaniesz. ja zaraz po przyjezdzie do Uk zaczelam pracowac przez ta agencje przez 8 miesiecy dla jednej firmy.. az wkoncu dostalam kontrakt. ale jesli by bylo jakies dodatkowe zajecie to oczywiscie skorzystalabym z uslug tej agencji pracy.pzdr 😀 😀 😀

marta24
    Członek

Jakie oferty pracy zazwyczaj ma Best Connection?? wiem, że szukają kierowców i ogólnie industrial, czy możecie napisać coś więcej??
    Kami możesz napisać gdzie pracowałaś dla tej agencji?

kami
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    marta24 wrote:

Jakie oferty pracy zazwyczaj ma Best Connection?? wiem, że szukają kierowców i ogólnie industrial, czy możecie napisać coś więcej??

alez oczywiscie pracowalam w TNT Post i pracuje dalej. nie narzekam naprawde spoko praca.byla codziennie i nie zdarzylo sie zeby zadzwonili i powiedzieli”sorki ale nie ma narazie pracy masz wolne”. obecnie tnt zrezygnowalo ze wspolpracy z ta agencja ale obecnie rejestruja w RIGH 4 STAFF. agencja ma swoje biuro w tnt w LEEDS. Ewentualnie podaje nr tel.07795650778.powodzenia !!!!! pozdro 😀 😀 😀 😀

kami
    Participant

kami wrote:

marta24 wrote:

alez oczywiscie pracowalam w TNT Post i pracuje dalej. nie narzekam naprawde spoko praca.byla codziennie i nie zdarzylo sie zeby zadzwonili i powiedzieli”sorki ale nie ma narazie pracy masz wolne”. obecnie tnt zrezygnowalo ze wspolpracy z ta agencja ale obecnie rejestruja w RIGH 4 STAFF. agencja ma swoje biuro w tnt w LEEDS. Ewentualnie podaje nr tel.07795650778.powodzenia !!!!! pozdro 😀 😀 😀 :D[/quote]

dodam jeszce ze pomimo TNT rozwiazalo umowe z Bestem ludzie dalej maja tam prace tylko dostaja papiery do przerejestrowania 😀

marta24
    Członek

kami wrote:

kami wrote:

marta24 wrote:

alez oczywiscie pracowalam w TNT Post i pracuje dalej. nie narzekam naprawde spoko praca.byla codziennie i nie zdarzylo sie zeby zadzwonili i powiedzieli”sorki ale nie ma narazie pracy masz wolne”. obecnie tnt zrezygnowalo ze wspolpracy z ta agencja ale obecnie rejestruja w RIGH 4 STAFF. agencja ma swoje biuro w tnt w LEEDS. Ewentualnie podaje nr tel.07795650778.powodzenia !!!!! pozdro 😀 😀 😀 :D[/quote]

dodam jeszce ze pomimo TNT rozwiazalo umowe z Bestem ludzie dalej maja tam prace tylko dostaja papiery do przerejestrowania :D[/quote]

dzieki Kami 🙂

nataszka
    Członek

Hej!czy ktoś pracuje może przy pakowaniu biżuterii przez agencję Major?Bardzo proszę o jakiekolwiek odpowiedzi!!!

Anonim
    Gość

Moii znajomi pracowali dla Majora jeszcze gdy obslugiwal ten whorehouse 😆 w Normanton (ASDA) i specjalnie nie narzekali na agencje, ale mają podobno straszny bajzel w papierach tak przynajmiej bylo gdy mieli biuro na Hunslecie kolo Morissona ,zreszta jak wiekszosc agencji- moze cos sie teraz zmienilo na lepsze

p.s. podoba mi sie Twoje pseudo – Nataszka 🙂 takie słowiańskie 🙂 Pozdrawiam

fatamorgana
    Participant

nataszka wrote:

Hej!czy ktoś pracuje może przy pakowaniu biżuterii przez agencję Major?Bardzo proszę o jakiekolwiek odpowiedzi!!!

A co konkretnie chcesz wiedzieć?
    Ja nie pracowałem. 🙂

nataszka
    Członek

Konkretnie to jak sie pracuje przez tą agencję,czy wymagają "super"angielskiego,czy ta praca jest na taśmie i jacy ludzie tam pracują???
    Ja ogolnie szukam czegoś na part time i nie wiem czy mają tam taką pracę,a o pracy w biżuterii dowiedziałam się od znajomego,ale on też nie wie jakie zasady tam obowiązują
    🙁

proudofmyself
    Członek

hi
    pracowalam dla Major jakies 2 lata temu w Bradford… ogolnie to OK agencja, mialam problem z odzyskaniem pieniedzy za niewykorzystany urlop ale wychodzilam swoje, trzeba byc stanowczym jak sie z nimi rozmawia ! Jesli chodzi o wyplate to zawsze byla na czas i nie mialam z nia zadnych innych problemow, placili uczciwie.
    co do angielskiego – jak zaczynalam nic a nic nie umialam po angielsku, nie masz co sie martwic o jezyk, to nie prace biurowe, cudow nie wymagaja.
    Ale warto sie pouczyc angielskiego, juz w biurze pracuje 🙂

zycze powodzenia

cyklop
    Participant

ja nie pracowalem wiec sie nie3 odzywam 😀

gonia
    Participant

hej
    jesli cos chcesz wiedziec o danej pracy to chyba najlepiej to sama agencje o to pytac 🙂
    pozdrawiam

Anonim
    Gość

Ja pracowałam rok dla Majora w Bradford. Problemy z uzyskaniem kasy za urlop też miałam, ale załatwiłam to drogą prawną. Teraz w bradfordzkim Majorze dużo się zmieniło, głównie to że przygłupi Stev już nie jest managerem, a za to jest niż mój ulubiony Ian W z Majora na Dawson Lane, który wszystkiego pilnuje. Układziki z Majorem zostały, jakbym na szybko nic nie dostała w opiece, to wiem gdzie się udać 😈
    A co do znajomości języka? To nie wiem, jaki wymóg może być do pracy na taśmie przy pakowaniu 🙄 w tym

”Fido wrote:

whorehouse 😈

Żeby podstawowe komendy zrozumieć. I target wyrobić, jeśli pracuje się do targetu 😈

fatamorgana
    Participant

Znam 2 osoby pracujące w biurach Majora.
    Tam czasami tez jest zapieprz- prawie jak w tych fabrykach, tyle ze zamiast marchewki czy butelek z sokami jest góra dokumentów i papierów.

Nataszka, a nie prościej zwyczajnie zadzwonić do biura i po ludzku zapytać o polską obsługę?
    To pierwsze co przychodzi do głowy…
    Przeciez teraz masa agencji zatrudnia Polaków w biurach właśnie po to, aby ułatwić kontakty z innymi Polakami.

Polki z Majora (Anie) powiedzą Ci, czego agencja oczekuje i na jakim stanowisku. 🙂

Wiem że w IP w Normanton mają przyjęcia, bo część ludzi powyjeżdżała do kraju.

Tak w ogóle, to do pakowania bizuterii nie jest potrzebny język angielski, lecz dwie sprawne i zdrowe ręce, oczy i…chęć do roboty! 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 271)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.