Strona główna Działy Hyde Park Polacy w Harrogate

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Tam raczej emeryci siedzą, a nie młodzi "wojownicy"…
    [quote:d6d8b49b52]jest jakaś dobra siłownia pod bodybuilding? (nie interesują mnie te siłownie dla grubasów ani dla kobiet[/quote]
    To aż tak źle? 😆 😉

Mariusz79
    Członek

czemu źle? 🙂
    a pytanie o siłkę zadałem w ten sposób, bo lubię ćwiczyć na wolnych ciężarach a nie na jakichś atlasach (które są właśnie dla kobiet i osób otyłych moim zdaniem) itp 😉
    w ogóle lubię sport, rowery itp 😉

fatamorgana
    Participant

No tak zażartowałem, bo wyglądało to, jakby tu były raczej te "siłownie dla grubasów"… 😆

100%polak
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mariusz79 wrote:

szkoły walki w Harrogate?
    na necie nic nie znalazłem

nikt nie podpowiedzial?
    http://www.yell.com/ucs/UcsSearchAction.do?scrambleSeed=63818619&keywords=martial+arts&companyName=&location=harrogate&search=SEARCH&searchType=advance

Kiedys mialem sposobnosc uslyszec okrzyk tzw kiai jitsu,nie byl glosny ani "zwierzecy", ale wszyscy nie mogli sie ruszyc przez 2 sekundy,rewelka w porównaniu z powyzszymi sztukami walki.

Mariusz79
    Członek

co do siłki znalazłem na google http://www.bodyworksfitnesscentre.com/free_weights_harrogate.html
    to jest to co miałem na mysli mówiąc nie dla kobiet i grubasów (nie obrażając nikogo) 😉

co do MA to dzięki za linka, szukałm na googlach i ciężko było coś znaleźć. wszystko co znajdywałem było w okolicach Leeds – dzięki

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.