Strona główna Działy Hyde Park [b]COMBAT IZRAELSKI I MMA W LEEDS[b]

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    girkit
    Participant

a z czym bedziemy walczyc ?

fatamorgana
    Participant

Może by tak z Cyganami/ złodziejami???

Anonim
    Gość

ehh… kto mowil o walce z kims…
    nie bede tracil czasu na wyjasnianie ze nie chodzi o walke z kimkolwiek.

Z reszta ktos kto rozumie ten pomysl nie dawal by odpowiedzi w stylu tych dwoch pozyzej. Nie sadzilem ze mozna tak mieszac z blotem sztuke walki wrecz.

jackyl
    Participant

:))))))))

rozumienie a poczucie humoru jak widac to dwie rozne bajki.. ehh.. a nie sadzilem ze az tak mozna religijnie-fanatycko.. 😉

moze tak szacuneczku panowie do sztuki walki wrecz bo czak noris zrobi lubu dubu z waszego klubu 😛

Anonim
    Gość

hmm… mam nadzieje ze nie wrzucasz mojego pomyslu do jednego worka z tymi dwiema odpowiedziami…?

fatamorgana
    Participant

Mój żart nie był odpowiedzią na Twój post Adamirox, lecz girkita…
    Nic nie mam przeciwko sztukom walki i nie naśmiewam się z nikogo, kto je ćwiczy. Mógłbyś zapamiętać?

Baggins
    Participant

Adamirox napisz mi cos dokladnie (prywatna wiadomosc np), wroce z Polski w poniedzialek to cos mozna ustalic,

pozdro

JoeB
    Participant

Sproboj te kontakty:

Batley (pol od Leeds) –

fighting.chance@ntlworld.com

– Neil Hall – porzadny facet, porzadny klub, tam trenowalem sam dwa lata temu

albo:

Jest list klubow na tej stronie – ale list jest niestety juz stary, wiec nie wiem ktore sa nadal aktualne.

http://sfuk.tripod.com/sfukclublist.html

Gdy ci sie nic nie uda, to posc mi maila – znam faceta ktory robi bijatyke w klatce i moge sie go spytac.

Anonim
    Gość

[b:630a51216c]lsplcombat.myfastforum.org[/b:630a51216c]

OTO NOWE FORUM DLA ZAINTERESOWANYCH, ZAPRASZAM!

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.