Strona główna Działy Hobby gitara

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    endi
    Participant

witam serdecznie, czy ktos gra na gitarze i chcialby sie podzielic swoja wiedza praktyczna? 😉 tak sie stalo ze natchniona ostatnia impreza zakupilam ow instrument muzyczny i probuje sobie cos brzdakac w domu ale nie jest latwo byc samoukiem wiec jesli ktos zechcial by udzielic paru lekcji bede dozgonnie wdzieczna 😆

kniazio
    Participant

jesli potrafisz nastroic gitare to nie ma probleu moge pokazac podstawy,niestety nie mam sluchu absolutnego i nie biore sie za strojenie. moj tel to 07738717683

kdssi648
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    endi wrote:

witam serdecznie, czy ktos gra na gitarze i chcialby sie podzielic swoja wiedza praktyczna? 😉 tak sie stalo ze natchniona ostatnia impreza zakupilam ow instrument muzyczny i probuje sobie cos brzdakac w domu ale nie jest latwo byc samoukiem wiec jesli ktos zechcial by udzielic paru lekcji bede dozgonnie wdzieczna 😆

Kiedys gralem kilka lat, tez zakupielm gitare 3 mies temu, przypominam sobie jak to bylo. Chetnie pomoge. kontakt na email: kdssi648@yahoo.com lub skype; kdssi648 ew tel: 0772 474 5811

pozr

Lepton
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kniazio wrote:

jesli potrafisz nastroic gitare to nie ma probleu moge pokazac podstawy,niestety nie mam sluchu absolutnego i nie biore sie za strojenie. moj tel to 07738717683

Nie musisz miec sluchu absolutnego zeby nastroic gitarre.. wystarczy jakikolwiek sluch i dzwiek podstawowy np. E do ktorego nastroisz pierwsza strune.. a jak nie to juz tylko zostaje tuner:)

na poczatek moge przeslac jakas ksiazke a jak nie to polecam sciagnac, tfu.. no nie… oczywiscie LEGALNIE ZAKUPIC guitar pro… dobry program do nauki…

hej

Olo81
    Członek

Ja tez cos tam pogrywam i nawet stroic potrafie bez zabawek a jak ktos poptrafil by podklad bluesowy wyrzezbic to nawet na harmoszce zagram, tylko pogoda juz nie dopisuje na spotkania w parku wiec trzeba by bylo jakas meline zorganizowac 😉

Lepton
    Participant

Olo81 wrote:

Ja tez cos tam pogrywam i nawet stroic potrafie bez zabawek a jak ktos poptrafil by podklad bluesowy wyrzezbic to nawet na harmoszce zagram, tylko pogoda juz nie dopisuje na spotkania w parku wiec trzeba by bylo jakas meline zorganizowac 😉

To moze sie skumamy. Ja tez kiedys gralem troche na harmonijce, ale przestalem na rzecz gitary.. Chetnie bym sie spotkal i zagral cos na dwie harmonijki. Nie jestem b. dobry, ale wspolnie moze cos sie uda wyrzezbic.

Olo81
    Członek

Spoko ja tez wlasnie odswierzam warsztat a nigdy b. dobry nie bylem ale powiedzmy ze niektorym sie podoba 🙂 no i moze jeszcze skombinowl bym kumpla co na bagosach dobrze jedzie, tylko teraz z czasem slabo stoje bo mieszkania szukam ale jak znajde to sie odezwe.

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.