Strona główna › Działy › Hyde Park › LOVELEEDS kto byl jakie wrazenia ????
Ja tez mam swoja opinie na temat tego typu imprezek, wiec sie wypowiadal nie bede :).
P.S. To po cholere to pisze??
ja tez mam swoja opinie na temat tego rodzaju imprezek wiec pisac bede…:)
Mozna by nawet swierdzic ze o ile czas i fundusze pozwola to jestem stala bywalczynia festiwali muzyki clubbingowej…
I Love leeds bylo Super!!!
Przede wszytkim nawet w porownaniu innych tego rodzaju imprez to love leeds byl calkiem dobrze przygotowany organizacyjnie…jedyne na co moglabym narzekac to ta strasznie niska temp w nocy….przemieszczajac sie po terenie festiwalu mozna bylo normalnie zamarznac….na szczescie goraca atmosfera unoszaca sie w namiotach pozwalala pozwrocic organizmowi do normalnej temperatury…
Jesli chodzi o obsade Dj’ska byla super i cale to show …ojjj bede dlugo wspominac ta imprezce…bylo naprawde niezle 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
Mozna by nawet swierdzic ze o ile czas i fundusze pozwola to jestem stala bywalczynia festiwali muzyki clubbingowej…
Przede wszytkim nawet w porownaniu innych tego rodzaju imprez to love leeds byl calkiem dobrze przygotowany organizacyjnie…jedyne na co moglabym narzekac to ta strasznie niska temp w nocy….przemieszczajac sie po terenie festiwalu mozna bylo normalnie zamarznac….na szczescie goraca atmosfera unoszaca sie w namiotach pozwalala pozwrocic organizmowi do normalnej temperatury…
Jesli chodzi o obsade Dj’ska byla super i cale to show …ojjj bede dlugo wspominac ta imprezce…bylo naprawde niezle 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
Myzyka byla super ,ale organizacja juz taka sobie lepsza byla by duza hala niz namioty,bylo strasznie zimno na zewnatrz i te blocko mialem biale buty wiec wyobrazcie sobie jak wygladaly po imprezce.Milem bilet dla Vipow ,ale w namiocie vipow po 12 nic sie nie dzialo po za panienkami bylo na czym oko zawiesic.Musze dodac ze bylo bardzo kulturalnie , i mlodziez byla bardzo grzeczna nikt nikogo nie zaczepial ,a dodam ze prawie kazdy byl pod wplywem czegos U nas w Polsce roznie to bywa.Generalnie wypad udany poznalem kilu fajnych ludzi najgorszy byl powrot niestety musialem isc do pracy w poniedzialek tak ze poszedlem spac w poniedzialek wieczor dopiero ale kryzys minal.ANY WAY bylo warto choc inaczej sobie wyobrazalem ta imprezke.pozdrawiam wszystkich ktozry uczesniczyli w tej imprezce:)
Myzyka byla super ,ale organizacja juz taka sobie lepsza byla by duza hala niz namioty,bylo strasznie zimno na zewnatrz i te blocko mialem biale buty wiec wyobrazcie sobie jak wygladaly po imprezce.Milem bilet dla Vipow ,ale w namiocie vipow po 12 nic sie nie dzialo po za panienkami bylo na czym oko zawiesic.Musze dodac ze bylo bardzo kulturalnie , i mlodziez byla bardzo grzeczna nikt nikogo nie zaczepial ,a dodam ze prawie kazdy byl pod wplywem czegos U nas w Polsce roznie to bywa.Generalnie wypad udany poznalem kilu fajnych ludzi najgorszy byl powrot niestety musialem isc do pracy w poniedzialek tak ze poszedlem spac w poniedzialek wieczor dopiero ale kryzys minal.ANY WAY bylo warto choc inaczej sobie wyobrazalem ta imprezke.pozdrawiam wszystkich ktozry uczesniczyli w tej imprezce:)
gonia wrote:ja tez mam swoja opinie na temat tego rodzaju imprezek wiec pisac bede…:)
Myzyka byla super ,ale organizacja juz taka sobie lepsza byla by duza hala niz namioty,bylo strasznie zimno na zewnatrz i te blocko mialem biale buty wiec wyobrazcie sobie jak wygladaly po imprezce.Milem bilet dla Vipow ,ale w namiocie vipow po 12 nic sie nie dzialo po za panienkami bylo na czym oko zawiesic.Musze dodac ze bylo bardzo kulturalnie , i mlodziez byla bardzo grzeczna nikt nikogo nie zaczepial ,a dodam ze prawie kazdy byl pod wplywem czegos U nas w Polsce roznie to bywa.Generalnie wypad udany poznalem kilu fajnych ludzi najgorszy byl powrot niestety musialem isc do pracy w poniedzialek tak ze poszedlem spac w poniedzialek wieczor dopiero ale kryzys minal.ANY WAY bylo warto choc inaczej sobie wyobrazalem ta imprezke.pozdrawiam wszystkich ktozry uczesniczyli w tej imprezce:)[/quote]
ja tez mialam isc do pracy w poniedzialek ale…nie poszlam za braklo mi juz na to sil 😉
a z tym blotem to prawda…tez mi sie udalo:) je zaliczyc…tragedia!!!
no ja jednak wciaz trzymam sie tego ze organizacja byla dobra…podzial na namioty pozwala ludziom dobrac sobie styl muzyki ktora im najbardziej odpowiada…
no i podobal mi sie brak mega kolejek przed wejscie co na festiwalach jest dosyc czestym zjawiskiem, szczegolnie w godzinach " szczytu"
No i te toalety….bez kolejek!!!to tez cieszy ze nie musisz poswiecac pol godziny by skorzytac z kibelka….
Ogolnie super zadowolona..!!!
Ps: SpokoBoy…w ktorym namiocie sie bawiles?
SpokoBoyxxx:) wrote:gonia wrote:ja tez mam swoja opinie na temat tego rodzaju imprezek wiec pisac bede…:)
Myzyka byla super ,ale organizacja juz taka sobie lepsza byla by duza hala niz namioty,bylo strasznie zimno na zewnatrz i te blocko mialem biale buty wiec wyobrazcie sobie jak wygladaly po imprezce.Milem bilet dla Vipow ,ale w namiocie vipow po 12 nic sie nie dzialo po za panienkami bylo na czym oko zawiesic.Musze dodac ze bylo bardzo kulturalnie , i mlodziez byla bardzo grzeczna nikt nikogo nie zaczepial ,a dodam ze prawie kazdy byl pod wplywem czegos U nas w Polsce roznie to bywa.Generalnie wypad udany poznalem kilu fajnych ludzi najgorszy byl powrot niestety musialem isc do pracy w poniedzialek tak ze poszedlem spac w poniedzialek wieczor dopiero ale kryzys minal.ANY WAY bylo warto choc inaczej sobie wyobrazalem ta imprezke.pozdrawiam wszystkich ktozry uczesniczyli w tej imprezce:)[/quote]
ja tez mialam isc do pracy w poniedzialek ale…nie poszlam za braklo mi juz na to sil 😉
a z tym blotem to prawda…tez mi sie udalo:) je zaliczyc…tragedia!!!
no ja jednak wciaz trzymam sie tego ze organizacja byla dobra…podzial na namioty pozwala ludziom dobrac sobie styl muzyki ktora im najbardziej odpowiada…
no i podobal mi sie brak mega kolejek przed wejscie co na festiwalach jest dosyc czestym zjawiskiem, szczegolnie w godzinach " szczytu"
No i te toalety….bez kolejek!!!to tez cieszy ze nie musisz poswiecac pol godziny by skorzytac z kibelka….
Ogolnie super zadowolona..!!!
Ps: SpokoBoy…w ktorym namiocie sie bawiles?[/quote]
W pierwszym od wejscia ,ale tam glownie nad ranem kolo 3,4 Godz. (tam gdzie te panienki tanczyly w klatkach),takze dla vipow ale tam bylo nudno ,bawilem sie tez w dwoch ostanich i choc jeden byl za bardzo chill out i zaspokojnie po za tym unosil sie zapach M… W sumie spodziewalem sie wiekszego tlumu ludzi w Polsce zapewne wiecej osob by przyszlo Any way uwazam ze warto bylo choc troche niedosyt ,a moze mialem poprostu inne wyobrazenia o tego typu imprezach Organizowanych w innych krajach i w Polsce no i szkoda ze ciebie tam nie spotkalem Droga Goniu:( MOZE gdzies jednak kiedys wyskoczymy wspolnie????:)bylo by mimo w koncu Cie Poznac:):):) 🙂
Ja tez mam swoja opinie na temat tego typu imprezek, wiec sie wypowiadal nie bede :).
P.S. To po cholere to pisze??
jednak ulegles moim namowom.. 😛
SpokoBoy …wiesz chyba nawet tez sie bawilam wiekszosc czasu w namiocie z tymi laskami w klatkach tam tez chyba kolesie chodzili na szczudlach…to chyba mowimy o tym samym namiocie…czy nie byl to przypadkiem KissDaFunk???
Nawet przy tym calym tam zgielku udalo mi sie spotkac kilku Polakow…
No wiedzisz SpokoBoy..ty mi umknales…moze nastpnym razem…
Pozdrowionka
SpokoBoy …wiesz chyba nawet tez sie bawilam wiekszosc czasu w namiocie z tymi laskami w klatkach tam tez chyba kolesie chodzili na szczudlach…to chyba mowimy o tym samym namiocie…czy nie byl to przypadkiem KissDaFunk???
Nawet przy tym calym tam zgielku udalo mi sie spotkac kilku Polakow…
No wiedzisz SpokoBoy..ty mi umknales…moze nastpnym razem…
Pozdrowionka
Dokladnie w tym samym namiocie sie bawilismy, widzialem jakies poleczki,blodynki przed namiotem gadajace po Polsku , moze jedna bylas ty??? kto wie ??? a bawilem sie przy scenie po prawej stronie dokladnie na przeciwko klatki takze mogle sobie z bliska obejrzec te laseczki tanczace tam tez spotkalem Kilku polakow z Lubina pozdrowionka dla was no i dobra ekipe ziomali z mojego miasta z Kopernika( pozdrowko dla ciebie Fiola i twojej Beemki) niedlugo sie spotkamy ,Niewiedzialem ze blisko Cross Green w Leeds mieszka dobra ekipa ziomali ktorzy znaja innych ziomali i tak sie kreci jest nas coraz wiecej ,Takze Cyganie oj bedzie sie dzialo….!!!!.Wracajac do Tematu bylo milo Mi Cie poznac droga Goniu!!!:)w realu,jakies wspolna imprezka ze znajomymi!!! moze po mistrzostawach bo bede zajety i troche mi zajma podroze do Londynu i pozniej Do Niemiec i z powrotem any way moze dam Cie przekonac w koncu nie jestem takim Swirem za jakiego mnie uwazano na poczatku na tym forum!!!ANY Way Pozdrowka gorace!!!:):):)
(…)Takze Cyganie oj bedzie sie dzialo….!!!!(…)
A będzie, będzie już niedługo…Tylko że nie na stopie między wami a nami, lecz na stopie oficjalno- urzędowej i prawnej…
Wkrótce Policja zacznie się Wam dobierać do d…
Wracając do imprezy, to jednak wybrałem Lake District (tak Goniu, niestety…), ale nie żałuję!
No i powiem jeszcze do Was wszyscy i do ciebie Spokoboyu i Goniu, że już niedługo wszyscy będziemy się mogli zobaczyć na naszym drugim Spotkaniu… Wtedy się poznacie i pogadacie sobie do woli…
Pozdrowienia.
P.S. Czy ktoś ma jakieś ciekawsze zdjęcia z Love Leeds???
SpokoBoy…no to chyba nie bylam ja "ta blondyneczka sprzed namiotu"gdyz raczej nie rozmawialam z zadna inna blondyeczka na loveleeds….no coz moze nastpnym razem 😉
fatamorgana…postaram sie jakies fotki skolowac z loveleeds…i wysle na emaila…ale moze to potrwac kilka dni, musze ozyskac swoj aparat od kolezanki…
A tak poza tym juz sie nie moge doczekac kolejnego spotkania forumowiczow…
Mam nadzieje ze nie wypadnie ono w terminie 14-27/07….nie ma mnie wtedy.. 😀
Pozdroweczka dla Was chlopaki i dla calej reszty ludzi z forum 😀 😀
(…)Takze Cyganie oj bedzie sie dzialo….!!!!(…)
A będzie, będzie już niedługo…Tylko że nie na stopie między wami a nami, lecz na stopie oficjalno- urzędowej i prawnej…
Wkrótce Policja zacznie się Wam dobierać do d…Wracając do imprezy, to jednak wybrałem Lake District (tak Goniu, niestety…), ale nie żałuję!
No i powiem jeszcze do Was wszyscy i do ciebie Spokoboyu i Goniu, że już niedługo wszyscy będziemy się mogli zobaczyć na naszym drugim Spotkaniu… Wtedy się poznacie i pogadacie sobie do woli…
Pozdrowienia.P.S. Czy ktoś ma jakieś ciekawsze zdjęcia z Love Leeds???
Co do cyganow oni sa inteligietni i ciezko znalezc dowod prawny na nich czasami trzeba pokazc sile to sa Cykory ich jest duzo i trzymaja sie razem w tym ich sila ,ale jak ma dosc do starcia to wymiekaja.pozdro Fatamorgano:)