Strona główna › Działy › Hyde Park › Zachowanie polskich facetów w UK. Co się dzieje???
Ten temat ma Was -dla zdrowej równowagi- sprowokować do podzielenia się Waszymi męskimi doświadczeniami co do kobiet tu w UK. I tak jak poprzednio było o Polkach szukających "ciekawych doświadczeń" wśród innych nacji i ras, tak teraz zapytajmy się jak to wygląda w drugą stronę?
Są tu Angielki, Rosjanki, Białorusinki, Murzynki (długo by wymieniać kraje…), pełno Azjatek i …no właśnie. Czego się obawiamy, na co zwracamy uwagę bardziej? Na odmienność kulturową czy większą niedostępność? UK to wielki i różnorodny tygiel- jest tu tak szeroki wybór.
Zapewne większość od razu powie; "tylko nie ciapate!"
😆 😆 😆
Zresztą po czymś takim…nie dziwota. 😯
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8328909&rfbawp=1148941665.504&ticaid=11b18
No chłopaki; do dzieła! 🙂
Ten temat ma Was -dla zdrowej równowagi- sprowokować do podzielenia się Waszymi męskimi doświadczeniami co do kobiet tu w UK. I tak jak poprzednio było o Polkach szukających "ciekawych doświadczeń" wśród innych nacji i ras, tak teraz zapytajmy się jak to wygląda w drugą stronę?
Są tu Angielki, Rosjanki, Białorusinki, Murzynki (długo by wymieniać kraje…), pełno Azjatek i …no właśnie. Czego się obawiamy, na co zwracamy uwagę bardziej? Na odmienność kulturową czy większą niedostępność? UK to wielki i różnorodny tygiel- jest tu tak szeroki wybór.
😆 😆 😆
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8328909&rfbawp=1148941665.504&ticaid=11b18No chłopaki; do dzieła! 🙂
A zebys wiedzial z tymi Azjatkami!… Jest w nich cos co mnie odrzuca na kilometr. Nie wiem, nie potrafie tego okreslic. Moze to dziki sposob bycia, moze tępawy weźrok, moze te nalane lica a moze brudne nogi w klapeczkach… A moze jeszcze tandetne zloto i jaskrawe kolorki na wdziankach?
Nie tknalbym takiej baby za Chiny Ludowe. Wolalbym zostac gejem albo eremitą ale nie ruszylbym takiej nawet pod grozbą karalną
No ja ma wlasnie co nie co do powiedzenia…co po niektorzy, jak tylko maja szanse chca wlasnie wyprobowac tej egzotyki….przeciez murzynki z tymi swoimi dupeczkami….pakistanki wydaja im sie jakies sophisticated…ale na dluzsza mete…jestem dumna z tego ze zawsze zostaja z polkami, znam tu kilka par, ktore jak byly tak sa nietkniete. Pelen szacunek dla dlugotrwalych par. Pod warunkiem ze jestescie szczesliwi!!!
to ci powiem ze niewiesz co tracisz. Nawet nie wiesz co one potrafia zrobic 😆 ehh
Moj maz dzis powiedzial, ze ciapatej lub czarnej to by patykiem nawet nie ruszyl.
P.S. Mam nadzieje, ze to wersja nie tylko dla zony.
😳
Coś Wam powiem, ale jeszcze nie teraz…Poczekam na więcej opinii… 🙂 👿
Póki co postawiłbym na niektóre Hinduski, ale i na Kolumbijki (po imprezie na flacie u Gieni…) oraz na…..TAJKI!!!
TO JESZCZE NIE TO, co miałem Wam powiedzieć…
fatamorgana wrote:Ten temat ma Was -dla zdrowej równowagi- sprowokować do podzielenia się Waszymi męskimi doświadczeniami co do kobiet tu w UK. I tak jak poprzednio było o Polkach szukających "ciekawych doświadczeń" wśród innych nacji i ras, tak teraz zapytajmy się jak to wygląda w drugą stronę?
😆 😆 😆
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8328909&rfbawp=1148941665.504&ticaid=11b18No chłopaki; do dzieła! 🙂
A zebys wiedzial z tymi Azjatkami!… Jest w nich cos co mnie odrzuca na kilometr. Nie wiem, nie potrafie tego okreslic. Moze to dziki sposob bycia, moze tępawy weźrok, moze te nalane lica a moze brudne nogi w klapeczkach… A moze jeszcze tandetne zloto i jaskrawe kolorki na wdziankach?
Nie tknalbym takiej baby za Chiny Ludowe. Wolalbym zostac gejem albo eremitą ale nie ruszylbym takiej nawet pod grozbą karalną[/quote]
Chopcy w innych postach tak bardzo zawracali uwage na to ze Polskie dziewczyny pociagaja egzotyczne kolory i zwyczaje….
A was chlopcy czyzby to calkowicie nie ruszalo…?
ojjj nie wydaje mi sie …
slyszalam juz z meskich ust wiele slow typu jak by to bylo… z tajka,czekoladka,hiszpanka itp itd….
czyzby to co inne nie znane was nie pociagalo…?
czemu ten temat tak nie wrzy jak temat o polskich dziewczynach?
czyzby odzwierciedlenie mial tutaj stereotyp ze facetowi to wolno…a kobiecie nie????
Jak wiadomo najpiekniejszymi kobietami NA swiecie sa Slowianki i nasze kochane Polki ,(ale odbija niektorym tutaj)sliczne sa rowniez Slowaczki,CZESZKI,Ukrainki,Chorwatki i Dziewczyny z Baltyckich bylych Republik Radzieckich,Czasami Rosjanki.Jesli chodzi o inne Nacje to Fajne sa niektore Hinduski(chodzi o te urodzone tutaj i te zasymilowane bo te co nie sa to smierdza Carry i innymi ich pachnidlami. Nie dotknal byl takiej) ladne ,ale szybko sie starzeja tak samo jak Azjatki.Azjatki sa bardzo dobre w seksie ,a wynika to z ich kultury zawsze na pierwszym miejscu jest facet,i one mu sluza takze jesli chodzi o sfere intymna -Sa to kobiety bardzo pokorne ,pozatym seks nie stanowi tabu dla Buddystow sa bardzo wrazliwe na dotyk.(jak wiekszosc `kobiet zreszta),Bardzo duza daja. Nie mam za duzego doswiadczenia w Yorkshire, ,ale w Londynie dosc latwo mozna bylo poderwac dziewczyny z Ameryki polud.Brazylijki,(niektore sa sliczne i ich najwiecej w Londynie z Ameryki Lacinskiej),Mexicanki,Kolumbijki,Peru ,Honduras.Dziewczyny z Japonii bardzo dobrze wyksztalcone i trzeba troche sie postarac ,aby sie umowic chociazby na dluzsza randke czy spacer Bardzo zamkniete,Sympatyczni ludzie zas to Koreanczycy kobiety szczegolnie ,ale bardzo konserwatywni niektorzy -porzadni ludzie z nich.Porzadne ludzie to takze Grecy ktorych bardzo ich szanuje ,ale nie liczcie na zwiazek choc niektorym sie udaje moj kolega dlugo juz jest z Greczynka . Fajne sa Hiszpanki ,smieszne i kulturalne.Amerykanki zepsute ,(nie dumne jak Angielki )na jeden raz
i naprawde latwo poderwac w Clubie szczegolne na Lester Square i Piccadylly Circus Bo tam roi sie od turystow.Bardzo latwo poderwac dziewczyny czarnoskore z Ghany, Z Jamajki. czy Konga ale nie polecam bo niebezpieczenstwo wielkie chyba trzeba by sie ubrac caly w Condom.Badzcie ostrozni bo to Afryka!!!P.s:Sorki za styl znow szybko pisze i niezwaracam za duzo uwagi styl.pozdrawiam:)nasze Panie i nietylko:)
Tak sobie tylko pomyślałam, że gdyby tego maila napisała dziewczyna to zapewne szybko przypięto by jej jednoznaczną etykietę. No więc jak to jest, panom wolno więcej? 😈
slyszalam juz z meskich ust wiele slow typu jak by to bylo… z tajka,czekoladka,hiszpanka itp itd….
czemu ten temat tak nie wrzy jak temat o polskich dziewczynach?
czyzby odzwierciedlenie mial tutaj stereotyp ze facetowi to wolno…a kobiecie nie????
Ja to juz nie raz slyszalam jak JUZ bylo z……….
A wlasnie, jak facet sie ,,zabawi,, to drugi mu gratuluje i wszystko jest ok, a kobiete to od razu od najgorszysz spowyzywac.
Ja to juz nie raz slyszalam jak JUZ bylo z……….
A wlasnie, jak facet sie ,,zabawi,, to drugi mu gratuluje i wszystko jest ok, a kobiete to od razu od najgorszysz spowyzywac.
Ten paradoks wyjasnil kiedys stary szewc z Lublina.
"Jak ja zdradzom mojo staro, to tak jakbym ja ze swojej suteryny splunal na ulice. Ale jakby moja staro zdradzila mie, to tak jakby kto z ulicy splunol do moi suteryny."
Wiele wyjasnia, prawda?
ela1981 wrote:Ja to juz nie raz slyszalam jak JUZ bylo z……….
"Jak ja zdradzom mojo staro, to tak jakbym ja ze swojej suteryny splunal na ulice. Ale jakby moja staro zdradzila mie, to tak jakby kto z ulicy splunol do moi suteryny."
Wiele wyjasnia, prawda?[/quote]
heheh smieszna sytuacja tez juz ten tekst slyszalalam i tez z ust faceta!!!
Wiele wyjasnia, prawda?
Nie znam goscia, mimo ze pewno moj sasiad (he he he….), ale nie rozumiem tylko dlaczego faceci tak mysla, ze niby co…….. lepsza rasa z was? A niby dlaczego?
P.S. Pozdrawiam kobiti feministycznie myslace i szanujacych je facetow.