Strona główna Działy Hyde Park Polski Osrodek Katolicki….????

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Niccolas
    Członek

Mam pytanie odnosnie Ploskiego Osrodka Katolickiego na Harehills.Bylem tam tylko 2 razy, okazyjnie.Co sadzicie o tym "stowarzyszeniu"?Czy miedzy "stara" a nowa emigracja w leeds jest jakies porozumienie?

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Niccolas wrote:

Mam pytanie odnosnie Ploskiego Osrodka Katolickiego na Harehills.Bylem tam tylko 2 razy, okazyjnie.Co sadzicie o tym "stowarzyszeniu"?Czy miedzy "stara" a nowa emigracja w leeds jest jakies porozumienie?

NA HAREHILLS?????
    Na pewno na Harehills Niccolas???
    Z mapy wynika, że to raczej nie jest Harehills…
    Zapewne dlatego byłeś tam tylko 2 razy (Harehills raczej nie przyciąga… 😀 😆 )
    Bądź cierpliwy, wkrótce dowiesz się więcej co łączy i łączyć będzie starą i nową Polonię…
    Na razie mamy z nimi przyjacielskie kontakty i znamy się z nimi, ale jak ktoś chce więcej sam od siebie, to pani Magda (szefowa klubu) jest otwarta na każdą mądrą propozycję…
    Tam jest naprawdę wiele możliwości aby "coś sensownego " robić. Tyle że niemal nikt nie przychodzi z pomysłem, a samo chodzenie na zakupy do sklepu z kiełbaską (tanio) i przyjście na mszę to jeszcze za mało. Tablica ogłoszeń czasem komuś pomoże i to na razie wszystko. Ale to się zmieni.
    Nie od razu Rzym zbudowano Niccolas… 💡

Wyświetlanych postów: 2 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.