Strona główna Działy Hyde Park czym do leeds

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    efkolaia
    Participant

przepraszam jesli powtarzam temat, ale zastaniwam sie czym sie dostać do leeds. ostanio skasowano polączenia centralwings;/ i nie wiem skad jest blizej i łatwiej sie dostac:( mam do wyboru birmingham , liverpool i oczywiscie londyn :] pomózcie prosze bo zaczynam mieć siwe wlosy 🙁

ela1981
    Participant

A moze z Wizzair-em do Doncaster-Shieffield, polaczenie od 19 wrzesnia, jesli masz czas na zastanawianie sie.

fatamorgana
    Participant

Najpierw poszukaj najbliższego lotniska , potem najlepszej ceny. Ostatnio kupowałem bilet dla 2 osób z Polski i szukałem po wszystkich low cost airlines. W porównaniu z Wizzairem (Katowice-Liverpool) Ryanair okazał się dokładnie o….połowę tańszy!!! (Wrocław-East Midlands)
    Sprawdź połączenia wszystkich tanich przewoźników.

efkolaia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Najpierw poszukaj najbliższego lotniska , potem najlepszej ceny. Ostatnio kupowałem bilet dla 2 osób z Polski i szukałem po wszystkich low cost airlines. W porównaniu z Wizzairem (Katowice-Liverpool) Ryanair okazał się dokładnie o….połowę tańszy!!! (Wrocław-East Midlands)

hmm wlasnie najblizej mam do katowic ale z dojazdem do kraka tez nie bedzie problemu, kwestia tego na jakie docelowe lotnisko mam sie kierowac zeby wylądowac najbliżej leeds ??

Gienia
    Participant

Jak mozesz leciec z Krakowa to najblizej zalecisz do Manchesteru

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

efkolaia wrote:

fatamorgana wrote:

hmm wlasnie najblizej mam do katowic ale z dojazdem do kraka tez nie bedzie problemu, kwestia tego na jakie docelowe lotnisko mam sie kierowac zeby wylądowac najbliżej leeds ??[/quote]

Odpowiedź na to pytanie masz zawartą w moim poprzednim tekście. Zajrzyj do mapy…i rozkładu lotów. Please…

olszak
    Członek

ja po sytuacji z Centralwings , zdecydowalem sie na lot Wizz Air z Gdanska do Liverpoolu ( jakies 2.5 h do Leeds National Express ) chociaz jesli masz mozliwosc lec do Manchesteru 😉

Sandgirl
    Członek

Ja mialam leciec z Wawy do Leeds Centralwingsem, ale jak wiadomo, zlikwidowali to polaczenie. Jako ze za bilet wtedy zaplacilam naprawde tanio (153 zl w jedna strone), to zamienilam tamten lot na lot Warszawa – Londyn. Stamtad pociagiem do Leeds (15 funtow – ale to mi juz pokrywa moj misiuniek).

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.