Strona główna Działy Hyde Park co mozna robic w Leeds o 1 w nocy?

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    saraa
    Członek

Przylatuje do Leeds 24 okolo godziny 1 w nocy, autobus do mojego miejsca zamieszkania mam dopiero rano( okolo 80 km za Leeds ) , wiec szukam pomyslow na spedzienie wolnego czas? Ma ktos jakies propozycje??

d(*_*)b houseBOY
    Participant

jak jesteś miła i nie chrapiesz mogę ci zrobić miejsce w moim łóżku 😛 na pare godzin, a generalnie z tego co zauwazyłem, to w tym kraju zasypia sie ok 24:00 – nudziarze. przyklad: dworzec kolejowy w liverpoolu otwierają o 7:00.
    ale pozdrawiam i życze powodzenia w szukaniu pomysłów na spędzenie wolnego czasu. (dlatego też dobrze jeste mieć w takich syt laptopa- choc wiem że nei wszystkich na niego stać)

kunegunda
    Participant

24 w srode to zabardzo nic sobie nie porobisz, beda pustki takie ze tylko wiatr bedzie sie rozbijal 😆

bolek
    Participant

hehe, w Leeds to może jeszcze coś by się znalazło, ale ty przylecisz na lotnisko położone ok. 20 km od centrum – 30 min taksówką, ostatnim samolotem tego wieczora i niestety ostatnim z Warszawy do Leeds :-(, raczej musisz sie przygotować na spanie na lotnisku, niestety…, albo zorganizować sobie jakiś transport, pozdrawiam i powodzenia

Marta Klecz
    Członek

taksowka do centrum okolo £20. A w centrum pelno ludzi- najebanych….gole baby, i nabzdryngoleni, smierdzacy faceci……czasem parki za rogiem spelniaja to co im natura zainstalowala w genach….
    Warto by bylo zrobic reportaz i pokazac towarzystwu w Polsce…haha ubaw by mieli…Aha,jak masz znajomych to najlepiej jakby cie odebrali..bo troche niebezpiecznie spac na lotnisku….
    a jak juz naprawde nei bedziesz miala gdzie…..to mi daj cynk

v-tec
    Członek

Marta trochę się spóźniłaś bo ona ma już tę noc za sobą (24) 😀
    Naprawdę noce w Leeds tak wyglądają? (gołe baby? 😯 )

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Marta trochę się spóźniłaś bo ona ma już tę noc za sobą (24) 😀
    Naprawdę noce w Leeds tak wyglądają? (gołe baby? 😯 )

Taaa, wielkie , pijane i zrące fish&chips :>>

Marta: wierz lub nie ale w Polsce nocą w miastach ludzie bawią się tak samo jak tutejsi i też spełniają "….co im natura w genach zainstalowala :>" – niezle okreslenie

pzdr
    Hardcor

kunegunda
    Participant

dokladnie tez wole oddac to co mam naturze za darmo jak mam placic 5 zl za kibel u siebie 😆

kunegunda
    Participant

a w zime to dopiero mam ubaw (mowa o polsce)

Marta Klecz
    Członek

Ja pochodze z trojmiasta, i jakos nie widzialam takich hardcorow…
    Zylam rok w Paryzu…i trzeba bylo jechac do lasku Bulonskiego zeby cos ciekawego zobaczyc- chodzi oczywiscie o ten pulap rozrywkowy…Bylam lacznie 8 miechow w Hiszpanii…i nawet w Benidorm gdzie sa sami angole na wakacjach…nie widzialam takich rzeczy jakie sie dzieja tu w Leeds…
    Chociaz w Hiszpanii oglada sie troche inne…np Sticky Vicky…i rozne przedmioty….chico latino…i sliniace sie angielki- ale twardziel nie dal sie dotknac na podium….no i te rzygowiny….cale gorace miasto smierdzialo od rzygow…hahaha…a to wszystko angole….
    A jak sie przejdzie plaza w nocy…..to mozna nakrecic niezly filmik….tylko chyba w Hiszpanii to troszke inna atmosfera jest…i inaczej sie na to patrzy….koryguje powyzsza wypowiedz…..takie rzeczy jak tu w Leeds widzialam jedynie w Benidorm…bo tam to jak w Leeds

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.