Strona główna Działy Hobby Siłownia

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Durghim
    Participant

Witam, gdzie i za ile za miesiac sa silownie w leeds? Moze jest jakas za darmo? Czesto trafiaja sie te darmowe kolo parafii jakis czy cos w tym stylu. Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam.

Anonim
    Gość

LA fitness , virgin , Lloyds – to z tych płatnych, sprawdz sobie ceny na stronach

Anonim
    Gość

my kupilismy sprzet z Adtradera, wrzucilismy do garazu i chodzimy, ale z tym chodzeniem to srednio,chyba za blisko mam:)

Agnieszka_77
    Participant

Ja za opcje gym&swim place miesiecznie 23F…wstep kiedykolwiek i na czas nieokreslony, wstep do wszelkich Leisure Centres w okolicy na jedna karte…

jackyl
    Participant
    ”Tomeczek” wrote:

my kupilismy sprzet z Adtradera, wrzucilismy do garazu i chodzimy, ale z tym chodzeniem to srednio,chyba za blisko mam:)

ja mam free w pracy.. i chodze.. znaczy sie zarejestrowalem.. i bede chodzil.. tylko jeszcze nie wiem kiedy.. 😀

Agnieszka_77
    Participant

A…. no i to jest wlasnie najgorsze…jeszcze trzeba miec kiedy chodzic i miec minimum zapalu… niestety ja rozrastam sie do rozmiaru przecietnej angielki, i kazdego dnia wolnego obiecuje sie, ze pojde,,,ale jakos mi nie idzie…e…moze ktos mi potowarzyszy..:P ?

olszak
    Członek

orientuje sie ktos ile kosztuje karnet na mies , interesuje mnie silownia na HareHills ( glowna ulica )

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Agnieszka_77 wrote:

A…. no i to jest wlasnie najgorsze…jeszcze trzeba miec kiedy chodzic i miec minimum zapalu… niestety ja rozrastam sie do rozmiaru przecietnej angielki, i kazdego dnia wolnego obiecuje sie, ze pojde,,,ale jakos mi nie idzie…e…moze ktos mi potowarzyszy..:P ?

sa tansze i ciekawsze sposoby spalania kalorii w towarzystwie..

moze ktos potowarzyszy? ;))))))

kunegunda
    Participant

sorki mieszkam w bradford i za silownie place dokladnie 2.99 tygodniowo

Bradford
    Participant

Kunegunda a gdzie w bradford chodzisz ja tez jestem z Bd i chetnie sie zap[isze na silownie gdzie jest mila atmosfera??

kunegunda
    Participant

silownia to zadne cudo.
    sprzet taki sobie ale da sie cwiczyc, sauna wliczona osobno placisz za masaze i solarium.

Silownia jest na Great Horton ul. crose lane nazw willmil chyba 😆

Bradford
    Participant

ok dzieki ale gdzie to centrum bo ja mieszkam w db 12 Wyke i ni orientuje sie a jak z atmosfera???

kunegunda
    Participant

zalezy 😉 to chba jest bd 7

mariola.g
    Członek

http://www.leeds.gov.uk/bodyline
    na Chapel Allerton silownia i basen bez ograniczen 25,00 na miesiac

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.