Strona główna Działy Prawo WRS – ile będę czekać na zwrot paszportu ?

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    d(*_*)b houseBOY
    Participant

witam,
    mam pytanie odnosnie rejestracji w Home Office. Po wysłaniu wszystkich dokumentów do Home Office’u, jaki okres będę czekał na zwrot paszportu gdyz za niecały mięsiąc wylatuje do PL i wołałbym się poslugiwac paszportem a niżeli dowodem osobistem by obło się bez problemów na lotnisku :].
    pozdrawiam

kunegunda
    Participant

To jak sie postaraja to go dostaniesz po powrocie

Baggins
    Participant

Kunegunda nie wkrecaj kolegi. Szczerze popelniles blad, ze wyslales ten paszport na miesiac przed odlotem. Raczej kolo sierpnia przyjdzie….

fatamorgana
    Participant

Są tacy co dostają po 2 tygodniach i tacy co po miesiącu…
    Jak to w Anglii- nikt nie wie kiedy.

jackyl
    Participant
    ”d(*_*)b wrote:

witam,
    mam pytanie odnosnie rejestracji w Home Office. Po wysłaniu wszystkich dokumentów do Home Office’u, jaki okres będę czekał na zwrot paszportu gdyz za niecały mięsiąc wylatuje do PL i wołałbym się poslugiwac paszportem a niżeli dowodem osobistem by obło się bez problemów na lotnisku :].
    pozdrawiam

to trzeba bylo dowod wyslac.. 🙂

D-H
    Participant

najlepiej wysylac dowod
    z doswiadczenia wiem, ze przesylki lubia czasem "ginac"
    na szczescie wyslalem dowod, a koszt wyrobienia nowego 30zl
    kumpel nie mial tyle szczescie, a nowy paszport to wiecej kasy i wiecej problemow

d(*_*)b houseBOY
    Participant

no tak, w porządku, ale ja jeszcze nie wysłałem tego paszportu :]. tak czy owak dziękuję za informacje :]

spelc
    Członek

W zimie było 3-4 tygodni
    S.Pelc

HardcoR
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

Kunegunda nie wkrecaj kolegi. Szczerze popelniles blad, ze wyslales ten paszport na miesiac przed odlotem. Raczej kolo sierpnia przyjdzie….

Teraz to Ty wkrecasz – ja po dwóch tygodniach dostałem paszport, a dziś przysłali potwierdzenie rejestracji. W sumie niecałe 4 tygodnie wszsytko mi zajeło.

pzdr

Hardcor

jackyl
    Participant

jeszcze tylko brakuje by gienia wrzucila ze nie macie racji.. 😉

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.