Strona główna Działy Hyde Park Ludzie z bylego woj. katowickiego

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mariola.g
    Członek

MIKOLOW

fatamorgana
    Participant

Pewnie że są…
    Sylwek! A Ty czemu się nie zgłaszasz???

myduke
    Członek

Tychy 🙂

Bradford
    Participant

no wiec ja Chorzow!! wPISUJCIE SIE MOZE JAK BEDZIE WIEKSZ AEKIOPA JAKIES SPOTNAKIE PRZY PIWKU LUB SOCZKU CO KTO WOLI:)

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Bradford wrote:

no wiec ja Chorzow!! wPISUJCIE SIE MOZE JAK BEDZIE WIEKSZ AEKIOPA JAKIES SPOTNAKIE PRZY PIWKU LUB SOCZKU CO KTO WOLI:)

Wkrótce się wszyscy spotkamy jako forumowicze a nie tylko Ślązacy…

sylwek
    Członek

No jestem, jestem. Reprezentacja 43-letniego miasta, leżącego pomiędzy Rybnikiem a Cieszynem, Wodzisławiem Śląskim a Żorami. Blokowisko NRD-owców połączone z starą częścią – dawnym uzdrowiskiem. Tak, tak panowie i panie ==== JASTRZĘBIE ZDRÓJ ==== się kłania 😆

Poza mną moji najbliźsi przyjaciele i koledzy: Bartek, Basia, Ola i Paweł.

P.S. Znowu jestem on-line 🙂

jackyl
    Participant

hehe a ja niedlugo bede offline 🙂

no, poza praca.. 😉

segra81
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sylwek wrote:

No jestem, jestem. Reprezentacja 43-letniego miasta, leżącego pomiędzy Rybnikiem a Cieszynem, Wodzisławiem Śląskim a Żorami. Blokowisko NRD-owców połączone z starą częścią – dawnym uzdrowiskiem. Tak, tak panowie i panie ==== JASTRZĘBIE ZDRÓJ ==== się kłania 😆

Poza mną moji najbliźsi przyjaciele i koledzy: Bartek, Basia, Ola i Paweł.

P.S. Znowu jestem on-line 🙂

witam też jestem z Jastrzębia pozdrowionka pa[/list]

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.