Strona główna › Działy › Hobby › poznajmy sięęęęęęę!!!!!! wzrokowo !!!
do was i moderatorów apel: jestem kobitka wzrokowiec, lubię widzieć z kim wym.poglądy…emblematy to bzdura , fotki byc powinny …
a ja jestem facetem i lubie proste rozwiazania -dodaj swoje zdjecie i po klopocie 🙂
no właśnie próbowałam i…nie dało rady a zabroniono podawać np.msn kontakt gdzie wszystko gra:) a propos:agnest7 at wp.pl heh i po kłopocie
Od poznawania się "face to face" są spotkania forumowiczów. Jedno (jak byś nie wiedziała) jest już za nami, a drugie …JUŻ WKRÓTCE!
fatamorgana jak byś nie zauważyła ( może kłopoty ze wzrokiem) jestem fresh tutaj więc nic nie wiem o spotkaniach, zapraszam do Hull 😈
fatamorgana jak byś nie zauważyła ( może kłopoty ze wzrokiem) jestem fresh tutaj więc nic nie wiem o spotkaniach, zapraszam do Hull 😈
Fresh nie fresh, ale relacja i zdjęcia (z twarzami, a jakże) są na serwisie w dziale "najnowsze artykuły"… A tytuł tegoż wyraźny ;" Relacja z Pierwszego Oficjalnego Spotkania…"
Tak w ogóle to jestem facet …
😀
Hey.
Och … no masz tak więc zwracam honor szanowny panie, przepraszam za sexual misunderstanding /fatamorgana jest to rodzaj żeński / heh 😉
no wiesz niektore osobniki sa niesmiale
moze by tez bylo zbyt duzo slinotoku jesli chodzi o kobiety 😈
kunegunda, prowokatorze kolejnych sexual misunderstandingow.. 😆
sie nie moglem powstrzymac od zwrocenia uwagi na pewien obraz rzeczy: 😉
[img:2b7dc62394]http://s150070394.websitehome.co.uk/k.gif[/img:2b7dc62394]
to teraz k***a my! 😛
a agnescik, jak chcesz maly prywatny kursik wstawiania zdjec to sięęęęęę poznamy!!! nawet organoleptycznie!!!!!!!!!!!!!! 😈
Od poznawania się "face to face" są spotkania forumowiczów.
od tego to sa knajpy, parki czy biblioteki, wedle upodoban, no, ewentualnie chata morgana.. 😉
[quote:e18d203e19]
(…)od tego to sa knajpy, parki czy biblioteki, wedle upodoban, no, ewentualnie chata morgana.. [/quote]
Owszem, ale nie w większej zbiorowości, w dodatku osób, których jeszcze nie znasz jak Agnes…
Spotkałeś kiedyś ponad 30-tu nieznanych wcześniej Polaków (przynajmniej z twarzy) na raz w knajpie? No chyba że z jakiejś wielkiej fabryki akurat wyszli… 😆
[quote:3d48b12173]
(…)od tego to sa knajpy, parki czy biblioteki, wedle upodoban, no, ewentualnie chata morgana..
Owszem, ale nie w większej zbiorowości, w dodatku osób, których jeszcze nie znasz jak Agnes…
Spotkałeś kiedyś ponad 30-tu nieznanych wcześniej Polaków (przynajmniej z twarzy) na raz w knajpie? No chyba że z jakiejś wielkiej fabryki akurat wyszli… :lol:[/quote]
a kto powiedzial ze poznawac trzeba sie grupowo? :)))) a pani magister to chciala tak inicjalnie 'pics to pics’ tylko.. a Ty napalencu od razu 'face to face’.. ;))
heh i bys sie zdziwil 😀
raz zdarzylo mi sie nawet zorganizowac dwudniowa impreze dla Polakow ktorys wczesniej nie znalem (przynajmniej z twarzy) w mieszkaniu kumpla, co akurat w australii siedzial.. 20 z hakiem sie spokojnie przewinelo.. 😀
poza tym pierwsze OSF bylo w knajpie, nie..?
[quote:41ea242e87]
(…) poza tym pierwsze OSF bylo w knajpie, nie..?[/quote]
No! Na to czekałem…Miałem nadzieję, że facet "zza winkla" właśnie tak powie.
Zgadza się. Przyjmijmy zatem, że knajpy.
Pozdrawiam.
a knajpa to szerokie pojecie.. 🙂
szczerze mowiac srednio sie zgadza, gdy pisze [i:f2c0908bf3]knajpy, parki czy biblioteki, [b:f2c0908bf3]wedle upodobania[/b:f2c0908bf3][/i:f2c0908bf3], a odbiorcy chca jedna opcje przyjmowac nagle.. 🙂
i co, teraz sie bedziemy czepiac kto skad jest znowu? 😛
a knajpa to szerokie pojecie.. 🙂
szczerze mowiac srednio sie zgadza, gdy pisze [i:f8b8e22747]knajpy, parki czy biblioteki, [b:f8b8e22747]wedle upodobania[/b:f8b8e22747][/i:f8b8e22747], a odbiorcy chca jedna opcje przyjmowac nagle.. 🙂
i co, teraz sie bedziemy czepiac kto skad jest znowu? 😛
Mnie chodzi o to, że się zgadza z cytatem (miejsce spotkania ) a reszta?
Cóż, ja tam wolę się zgodzić niż "szczypać". A już na pewno nie czepiać… 😉 😀
Przyszłość pokaże gdzie się jeszcze będziemy spotykać.
Na razie polish community jedzie na majówkę do londyńskiego Hyde Parku, na zieloną trawkę… 😀 😀 😀
Pozdrawiam.
do was i moderatorów apel: jestem kobitka wzrokowiec, lubię widzieć z kim wym.poglądy…emblematy to bzdura , fotki byc powinny …
Hej Agnes.. oto ja w calej okazalosci – patrz zdjecie.. moze sie poznamy 😀