Strona główna Działy Zdrowie psycholog

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Agnest7
    Participant

RODACY heh nie wie ktoś o pracy w obszarze psychologia/social work z dobrą stawką ??? u mnie w Hull powstało za dużo care agencies i …z 7.40 /h mamy już 5.50….czy ktoś w Leeds pracuje w NHS lub ośr. społ/hostelu/ ???

kunegunda
    Participant

Nie licz na to 🙄

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

Nie licz na to 🙄

Wręcz przeciwnie. W Leeds jest bardzo dużo ośrodków medycznych wszelkiego rodzaju, domów opieki społ, domów samotnych starszych ludzi, pacjentów z zaburzeniami itp… A tam potrzebni są nie tylko care takerzy i pielęgniarki. Również osoby o wyższych kwalifikacjach medyczno-socjalnych. A tam stawki zawsze są większe.
    Nawet jak ktoś od nas jeszcze tam nie robi (w co szczerze wątpię…), to i tak w końcu zatrudnią jakichś Polaków.
    Przykład: kilka miesięcy temu jeden z ośrodków Home Care wysłał do Polski informację, że chcą zatrudnić 20 (!) osób w tym kilka z dyplomem medycznym i to szybko. Jak sądzisz, dlaczego?
    Sam widzisz, że trzeba jednak liczyć…

jackyl
    Participant

he he akurat obecnie robie dla nhs.. 😀 ale cash managment to Ci sie srednio przyda, nie? 😛

i jak najbardziej nie szkodzi sprobowac przez neta poszukac, jc, w councilu albo w agencjach ktore maja z nimi umowy, poznasz popyt i stawki, itepe 🙂

Agnest7
    Participant

no własnie…ale podajcie jakies agencje z umowami z nhs ja szukam przez global nhs website i … nie ma za duzo ofert tej linii,nurses holera które u nas sa nikin tu sa królowymi
    no dzis odezwali sie sicial work /nhs/na rozwowe,hope nie z elderly-domy starców mnie przerazaja.

jackyl
    Participant

i jak poszlo? 😀 holera.. ;P

Agnest7
    Participant

Dziękuję, że pytasz, mam rozmowę z nimi 10go.8 go mam 2 interview-depart.work and pensions oraz bussiness development -university of Hull , wczoraj agencja PRowska mi zaproponowała freelance project i po takim stażu to już nawet bym mogła śmiało do Polandu wracać bo nasi przecież mają up site down podejście: Angole swoich promują i nas ledwo dopusczają, a Polacy jak widzą coś z zagramanicy to czy się świecą, czyż nie?

kunegunda
    Participant

hmm wlasnie co z tym psycholem mamy znajoma ktora potrzebuje pomocy 😆

Agnest7
    Participant

tak? co się dzieje? ja chyba otworzę gabinet…

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Agnest7 wrote:

Dziękuję, że pytasz, mam rozmowę z nimi 10go.8 go mam 2 interview-depart.work and pensions oraz bussiness development -university of Hull , wczoraj agencja PRowska mi zaproponowała freelance project i po takim stażu to już nawet bym mogła śmiało do Polandu wracać bo nasi przecież mają up site down podejście: Angole swoich promują i nas ledwo dopusczają, a Polacy jak widzą coś z zagramanicy to czy się świecą, czyż nie?

no widzisz jak ladnie? 🙂

to up site down to tez taki joke? ;)))))

kumpel w pl dostal robote w jakiejs konsultingowej firmie.. zadna z big 4 ale cos niezlego. nie mogl nic znalezc a Ci go wylookali przez jakas jobs webside 😛 bo duzo studiowal i pracowal za granica. szczegol ze sie glownie bawil, szczegolnie w holandii.. 😉 ale tam jak powiedzial kazdy pracowal gdzies za granica. wiec bingo, trafiony zatopiony.. 😉

ale ze zycie lubi platac figle.. nie mow hop 🙂

nemi
    Członek

A wiecie jak tam patrzą na kierunki skończone w Polsce? Jeżeli ja skończę tu psychologię to jest to tak samo ważne tam?
    Pozdrowienia

Nie wiesz, jak schudnąć? Zajrzyj na http://tabletkinaodchudzanie.co

lilabout
    Participant

😈

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.